Предимствата на малките гърди

53
Добави коментар
biliana
biliana

Дори и най-харесваните жени имат нещо, което не харесват в своето тяло. Но най-големият недостатък за тях са малките гърди.
Факт е, че мъжете предпочитат да заглеждат жени с големи гърди. Това е обусловено от инстинкта за продължаване на рода, даден от Природата, според който една жена за да успее да изхрани бебе, трябва да има по-големи гърди.
За да угодят на мъжете, на нормите за естетичност, а и на своите капризи голяма част от женската част на света е готова на какво ли не, само и само да постигне тази така лелеяна мечта-увеличена гръдна обиколка.
Способността на жените да страдат дори в името на красотата е всеизвестна. Благодарение на това много клиники за пластична хирургия ежегодно успяват да трупат баснословни годишни печалби от жадна за внимание жени.
Последиците от една евентуална операция са освен друг, по-красив профил на фигурата, и множество усложнения при оперативната намеса.
Нужно ли е това и как да преодолеем чувството за малоценност, което ни е завладяло?
Според британски психолози, жените могат да се харесват такива, каквито са. Въпреки, че женската гръд вълнува възприятията на мъжете, тя не е единственото, което може да привлече и възбуди еротични позиви.
Та нали една жена не е само гърди? Една жена се възприема като привлекателна, когато са в хармония външността, самочувствието, душевността и ума.
Големината и красотата на бюста са първото нещо, което привлича погледа, но това, което оставя мъжа близо до вас е вашата душевност, чувствителност и начетеност.
В това отношение, жените, които нямат толкова впечатляващи размери на гръдната си обиколка имат предимство. Просто те могат да са абсолютно сигурни, че не са единствено сексуален обект и мъжът до тях ги възприема като личност.
Освен това, кой е казал, че само големите гърди са красиви?