Декорация за Свети Валентин

1
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

199

 
1
2
3
4
5

(78 гласа, оценка 4.96 от 5)

Декорация за Свети Валентин 4.96 от 5 от общо 78 гласували.

Декорация за Свети Валентин

 

Свети Валентин е чудесен празник и повод за парти, но като за всяко парти е нужно да има и подходяща украса. Изберете декорацията, според вида парти, което искате да направите. Например, вместо стандартни покани през Facebook или по телефона, може да им изпратите хартиени покани по пощата, предварително изрязани във формата на сърце. Ако разполагате с малко повече време, може да ги изработите на компютър, да ги надпишете с някой красив ръкописен шрифт и да ги разпечатате в близкия копирен център. Това като за начало на планирането.

Сърцата, както и всякакви други форми в червено и розово са в основата на всяка декорация за деня на Свети Валентин. Разбира се, винаги може да експериментирате.

Добра идея е, вместо да използвате розово и червено за декорация, да използвате единия цвят като основен, а вместо него да използвате белия цвят за украса и аксесоари – например бели хартиени рози, разхвърляни върху червена покривка или красиво изрязани хартиени фигури, закачени върху червените завеси. Може да използвате бели и червени свещи (дори ароматни) за създаване на празнична атмосфера. Не трябва непременно да засипвате дома си с тонове червени сърца, за да внесете духа на Свети Валентин в гостите ви.

Дори партито да е за двама, т.е. романтична вечеря, тогава декорацията ви за този ден непременно трябва да е въз основа на цветя и свещи, няма нищо по-добро от това за една задушевна и романтична вечер. Всичко друго повече от това би било твърде претрупано за интимна вечеря – в случая, колкото по-малко, толкова по-добре.

Декорацията ви за Свети Валентин трябва да показва, че е деня на романтиката и любовта, но без да се получават претруфени неща. Преди всичко, важно е да ви е приятно – с любимия човек или с най-близките ви приятели.

 

Вижте още …