СТВОЛОВИ КЛЕТКИ И ЗДРАВЕ | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Ако вашите клетки са жизнени и здрави, може ли вие да бъдете стари и болни
Канадският неврофизиолог Кристиан Драпо и екип откриват нови природни съставки, които подпомагат обновителната ни система.
Oткритието на д-р К. Драпо, че две специални природни съставки от натуралния активатор увеличават освобождаването на 3-4 милиона нови зрели стволови клетки, слага началото на един нов и ефикасен модел за живот с по-малко болести по-добро здраве и по-добър просперитет.
Активаторът на стволовите ни клетки е нова категория продукт в разрастващата се индустрия на грижа за здравето. Той е с доказан IN VIVO ефект и работи така, че организмът ни сам да си помогне!

Без скъпите хирургически интервенции, а само 2 капсули на прием, изкарват от костния мозък в циркулация 3 – 4 милиона нови зрели стволови клетки в кръвния поток, които обновяват мъртвите или дегенерирали клетки!
Д-р Драпо и екип предложиха революционната стволовоклетъчна теория за възстановяване, според, която не е нужно да се прилагат ембрионални стволови клетки, да се обработват дълго и сложно със скъпоструваща апаратура и след това обратно да се инжектират в човека. Регенерирането може да се извърши чрез активиране естествения процес на освобождаването на стволови клетки от костния мозък и придвижването им към тъканите.
Костномозъчните стволови клетки (КМСК) имат способността да се превръщат във всеки вид клетка в тялото, вследствие на което освободените стволови клетки поддържат здравето на нервната система, функцията на сърцето, функцията на черния дроб, панкреаса, бъбреците, белите дробове, кожата, очите, костите и всички останали органи и системи. Откриването на ролята на стволовите клетки изяснява факта как организмът може да се грижи сам за себе си и отваря нови възможности за подобряване на здравето.
Науката за стволовите клетки доказа, че нашето тяло може да се обновява и регенерира, а болестите се явяват като резултат между дисбаланса от унищожените вече клетки и регенерирането им. Когато обновяваме клетките по-бързо отколкото ги губим подпомагаме тялото само да се обновява по естествен начин. Например: имаме нова лигавица на червата всеки 5 дни, нов бял дроб всеки 1-2 години, нов черен дроб всеки 2-4 години, ново сърце всеки 15-20 години и вероятно нов мозък!
Изследванията доказват, че увеличаването броя на зрелите циркулиращи стволови клетки, означава по-добро здраве, като освобождаването им от костния мозък, дава нова възможност за по-голяма издържливост при физически, психически и спортни натоварвания, по-добра памет, по-добра виталност, по-добра концентрация и повече енергия .
Познатите ни досега хранителни добавки с мултивитамини, минерали и билки, които пречистват, защитават и хранят съществуващите клетки, се различават от новаторския мехънизъм на въздействие на активатора, който косвено подпомага бързото и ефективно обновяване с нови, здрави, енергични стволови клетки, във всички нуждаещи се от възстановяване зони, чрез естественото отделяне на зрели стволови клетки и придвижването им към тъканите.
Активаторът и неговите съставки са защитени с патент (US Patent No.6, 814, 961/ 7,651,690) за откритието, че продуктът активира 3-4 милиона нови зрели стволови клетки.
С напредване на възрастта броят на количеството и качеството на стволовите клетки в организма постепенно намаляват, като тялото става по-податливо към фрактури и различни видове болести, свързани с процесите на стареене. Лондонското списание „Обзървър“ алармира, че България е първа в света по инсулти сред младите хора и на второ място в света по смъртност от сърдечно-съдови заболявания. Лекарите поясняват, че причината се крие главно в неправилния начин на хранене, обездвижването и замърсяването.
По данни на Международната федерация за борба с диабета в Европа 31 млн. души (8,6 %.) страдат от диабет. Повече от шокираща е цифрата в България – 595 700 диабетици, а около 240 000 не са знаели, че носят болестта. Повече от половината българи поставени на хемодиализа са диабетици, а около 70% от извънтравматичните ампутации са вследствие на диабет!
Според посочената статистика от Дружеството на кардиолозите в България, над 60% от българите умират от сърдечно-съдови заболявани. Всяка такава смърт преди 65-годишна възраст е преждевременна, т.е. тя е можело да бъде предотвратена.
Колкото по-голям е броят на циркулиращите зрели стволови клетки в тялото ни, толкова по-добро е сърдечносъдовото ни здраве. (публикация в “New England Journal of Medicine” 08.09.2005г.)
Действието на продукта върху стволовите ни клетки е изпитано при двойно-сляпо, плацебо-контролирано, кръстосано проучване, и резултатите са публикувани в рецензирания журнал „Медицина на сърдечносъдовата реваскуларизация” през септември 2007 г. Колкото повече циркулиращи стволови клетки има в кръвния поток, толкова по-добро е сърдечно-съдовото ни здраве.
Кристиан Драпо е събрал най-важните изследвания за новата наука за обновителната мощ на стволовите ни клетки в книгата си “Разгадаване кода на стволовите клетки”, станала бестселър в Amazon.com и включена в списъка на ТОП 100, в раздел НАУКА, ТЕХНОЛОГИИ И ЗДРАВЕ.
В едно интервю за списание „TIME” (от 9 февруари 2009) д-р Драпо споделя, че се очаква в близко бъдеще медицината да залага на зрелите стволови клетки да ни предпазват от ненавременното остаряване и ефективно да се борим с дегенеративните процеси – последствия от съвременния често пъти нездравословен начин на живот.
Д-р Драпо обръща специално внимание на това, че зрелите стволови клетки имат способността да се превръщат в клетки на почти всички тъкани, когато са в тялото, затова те са толкова многообещаващи. Според науката зрелите стволови клетки имат потенциала за регенерация на тъканите, без риск от образуване на тумори. Той е абсолютно убеден, че бъдещето на стволовите клетки е свързано именно със зрелите стволови клетки.
По-нататък в интервюто, запитан от журналисти в какви сфери на работа смята, че неговите открития могат да бъдат от най-голямо значение, д-р Драпо отговаря, че това са следните три области.
1. В борбата срещу преждевременното стареене, което помага да не се стига до болести.
2. Увеличаването на броя на циркулиращите стволови клетки, може да помогне на хората да подобрят своето здравословно състояние.
3. Това е полето на медицината на травмите и възстановяване след хирургически намеси
Радостен е фактът, че водещите специалисти в областта на природната медицина и продуктите на уелнес индустрията в България следят новостите в световните постижения и вече предлагат тези уникални продукти и у нас.
ЧРЕЗ ПРИРОДНИЯ АКТИВАТОР НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ИМАМЕ РЕАЛЕН ШАНС ДА ПОМОГНЕМ НА ТЯЛОТО ДА СИ ПОМОГНЕ САМО – ЧРЕЗ ЕДИН ОТ НАЙ-ЩАДЯЩИТЕ, ЕФЕКТИВНИ И ДОКАЗАНИ НАЧИНИ, БЕЗ СТРАНИЧНИ НЕГАТИВНИ ЕФЕКТИ. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ.
Източници:
“ Теорията за обновителната мощ на стволовите клетки“
www.christiandrapeau.com
За оптимално здраве и суперформа 
АКТИВАТОР НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ
За контакти и повече информация Й. Галчева
0877 27 18 19; 0894 680 242
www.jgalcheva.stemtech.com