В очакване на Инелия

16
Добави коментар
lubopav
lubopav

Здравейте скъпи приятели.
Нова седмица ни предстои, нова Луна, ново магнитно изригване, което изпраща поредната порция от безценна информация и енергии, с които ще трябва да се слеем, да интегрираме и овладеем. Много бих могла да говоря за всичко това, но новината, която искам да анонсирам днес сякаш изпревари и тези събития.

Преди точно един календарен месец, навръх рождения ми ден, 22 декември 2011, получих един от най-зашеметяващите и желани подаръци – Инелия Бенц се съгласи да застане пред камерата и да даде видео интервю, специално за България. На 22 януари 2012, най-сетне успяхме да намерим пролука във времевите линии и получих потвърждение от Инелия за дата, в която да направим интервюто.

Затова бързам да ви разкажа! Остава ни точно една седмица, преди избраната дата! Няма какво да увъртам повече – Инелия Бенц ще даде първото си, единствено интервю, специално за България, специално за читателите на Свой Избор. Вече получавам запитвания как и кога може да се гледа, дали ще бъде интерактивно и достъпно в реално време. За съжаление, техническите ресурси, с които разполагам не позволяват излъчване в реално време и включване на други участници. Интервюто ще се извърши чрез скайп, ще участваме само Инелия и аз, а готовия видеоматериал, след като бъде оформен, преведен и му се сложат субтитри, по най-бързия начин ще бъде качен в интернет и ще бъде достъпен за всички ви чрез страниците на Свой Избор.

Сигурна съм, че много въпроси напират във вас, но ви моля да ги премислите внимателно и да се фокусирате върху тези въпроси, на които познатите източници и материали не са успели да ви отговорят. За първи път имаме възможност да зададем директно въпроси към толкова високо ниво и няма смисъл да задаваме въпроси от “първи клас”

Ще очаквам въпросите ви към Инелия, тук като коментари под публикацията, до събота, 28.01.

За тези от вас, които до момента не са се натъквали на съкровищницата от информация, която Инелия предава, са следващите няколко реда, както и видео материала в края на публикацията. Това е еднo от най-знаковите интервюта, чрез което света научи коя е Инелия Бенц, защо е дошла тук и каква е мисията й на тази Планета.

– Родена в Чили, живяла в Англия, Ирландия, САЩ, Испания.. жител на света Тя е един от най-необикновените, изключителни хора, които някога сте срещали. Всъщност, тя не се описва като човек. Тя не се описва като личност. Тя говори за хората, за еволюиралите съзнателни същности на Земята, преминали през множество инкарнации и еволюционни крачки в осъзнатото си развитие – като наблюдател. Всички вече знам, че времето в което живеем е така уникално и неповторимо, че е истински прецедент в нашата Вселена. Възможността за еволюционен скок – на съзнанието, със все с материята е нещо ново в нашата Вселена. За разлика от всяка индивидуалност, дошла на планетата Земя в момента, развивала се, минавала през различни инкарнации и кармични уроци на тази или на друга планета, Инелия идва за пръв път. Същността, родена в тялото на Инелия идва директно тук, без да е минала през този познат еволюционен цикъл, идва от високия астрал с точна и ясна цел, след чието постигане ще си отиде – без да продължава инкарнационния цикъл. Не само, че не е идвала на Земята преди, но казва, че дори не е била раждана никъде и никога преди във физическата вселена, никъде в цялата матрица на съзиданието. Същността на Инелия идва директно от Източника, директно от онази Цялостност и Единство, в която всичко Е, просто съществува и трепти от Любов, разтворено в безкрая. Мисията на Инелия е да повиши вибрациите на Земята. Простичко, а?
Тя разказва за множество случaи, в които е имала сблъсък с различни тъмни или светли сили, разказва за принципите за ненамеса – тя наистина е един чудесен наблюдател, който обаче с приемането и присъствието си повлиява на общия енергиен вибрационен фон. Пътя към постигането на заветната цел, е осеян с различни малки, или големи мисии. Инелия свободно споделя знанията си със широката публика, разкрива в уместната към дадения момент степен планетарни мистерии, със вселенска значимост. Инелия винаги се появява на правилното място, в точния момент, за да каже най-необходимите неща.

И сега предстои да дойде в България, макар и само виртуално към момента. Имам да я питам много неща. С огромна значимост. С удоволствие бих включила въпросите, които и вие имате, доколкото времето го позволи. Задавайте ги отдолу, в полето за коментари до следващата събота, 28-ми януари.

Благодаря ви!

Първа част, в която можете да чуете спасеното аудио от счупените файлове, макар и с недобро качество и шумове можете да чуете ТУК. Втора част със същинското видео можете да видите ТУК.

Благодаря на всдички.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Tags: безусловна любов, Инелия, Инелия Бенц за България, интервю, интервю с Инелия Бенц, свободен избор, свой избор