ЦСКА представи Абел Анисе – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

снимка: ГОНГ

Ръководството на ЦСКА официално представи нападателя Анисе Абел. Това се случи днес на специално организирана пресконференция, която се състоя на стадион „Българска армия”, информира ГОНГ.

Роденият на остров Мадагаскар Анисе, който представляваше интерес и за другия столичен гранд Левски, идва при „червените” със свободен трансфер, а срокът на договора е за две години и половина.

Анисе бе представен от изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков, който разкри, че контрактът между двете страни е бил подписан още в петък. Освен Живков, на брифинга бяха и юристите на клуба Радостин Василев и Кирил Калинков според, чиито думи нападателят е прекратил едностранно договора си с Черноморец в четвъртък и няма пречка той да подпише с друг клуб. Двамата обаче не съобщиха точната причина за раздялата на футболиста с бургаския клуб.

„Анисе няма договор с Черноморец от четвъртък. Той няма контракт с този клуб и може да подпише с ЦСКА като свободен агент. Договорът на Анисе с Черноморец е разтрогнат едностранно”, коментираха юристите.

Те разкриха също, че причините за прекратяването на взаимоотношенията между Анисе и Черноморец не са финансови. Адвокатите не пожелаха да коментират в детайли ситуацията, опасявайки се, че най-вероятно ще има дело между футболиста и бившия му клуб.