Организирайте романтична вечер за двама | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Организирайте романтична вечер за двама

В любовната игра има прелюдия, която трябва да започне часове преди интимния акт. Сексът не е само върховият момент на половия контакт. Интимната близост, топлина в отношенията и отдадеността трябва да се чувстват постоянно.
Затова е препоръчително да създавате романтична атмосфера и двата партньори да прекарват повече време сами. Защо да не полегнат прегърнати пред телевизора, докато гледат сериала? Да се отпуснат и да оставите нещата да се развият от само себе си?
Най-добре ще бъде да отпращат от време на време децата, да не мислят за

проблемите в службата и домакинството, а да се отдадат единствено на емоциите. Запалените свещи, притъпената светлина, чаша вино или шампанско, нежна музика – това са все фактори, които предразполагат към интимност. Потънете в забрава и се отдайте единствено на страстите.
Запомнете и още нещо: Това, че той може винаги да е във форма е само мит. И при мъжете има критични периоди, моменти, когато не им е до секс, защото ежедневният стрес си казва думата.
Забравете за правилата
Сексът не познава никакви правила, нито са нужни примери как да се достигне по-лесно до върховната наслада. Ориентацията към някакви установени норми или показни положения убиват желанието за секс. Не съществуват никакви общовалидни закони за това как и колко често двама души трябва да правят секс. Всеки сам трябва да намери собствен начин да се люби. Важното е и двамата партньори да се чувстват обичани.