Мазилки

1
Добави коментар
mazilka
mazilka

Мазилки

Интересувате се каква мазилка да изберете за стените на вашия дом? Разнообразието сред външните и вътрешни мазилки затруднява вашето решение? Този сайт ще ви помогне! Във двете категории – вътрешни и външни, са представени техните подвидове. Тук ще намерите и полезни съвети за всеки един етап от полагането на мазилката. Научете какви са свойствата на вътрешната и външна мазилка и още много полезни статии и видео материали.

Запитване за количество и цена на вътрешни и външни мазилки

Надявам се да сме ви полезни с нашите статии! Ако имате въпроси, чиито отговор неможете да намерите в сайта, нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат! Вижте как да отправите вашето запитване за количество и цена на конкретния вид мазилка от страницата: Направи поръчка.
Приятно четене!

Вътрешните мазилки биват варо-циментови и варо-гипсови. Научете какви са техните предимства и недостатъци. Техника на полагане и какви правила трябва да се спазват, за да се постигне желаният ефект. Разходна норма на варо-циментовите и варо-гипсовите и изисквания за дебелина на стените и тавана.

Външните мазилки биват силикатна, силиконова, минерална и полимерна. Прочетете каква е структурата на всяка една от тях и как тя влияе върху техните свойства. Какво е предназначението на външната мазилка и по кои критерии да се ръководим при нейния избор. Научете кои са етапите на полагане на външна мазилка, необходимите инструменти за всеки един етап и операциите, които се осъществяват.

Избор на подходящ цвят за фасадата

Използвайте симулатора на Теразид и изберете бързо и лесно цвят на своята фасада. Чрез симулатора може да оцветите 4 модела сгради, използвайки двете палитри Decorit и Smartline. Изработения от Вас модел може да бъде принтиран и донесен на място в складовите ни бази, за да поръчате желания от Вас нюанс. Ако не разполагате с техническата възможност да принтирате своя проект може да запишете кода на цвета, който се изписва под изображението и да го поръчате по телефон, имейл или на място.

Полезни съвети при полагане

Вие сте домашен майстор или желаете да се специализирате в полагането на мазилка, разгледайте нашата секция “Домашен майстор”. В нея можете да прочетете много практични съвети за работа, да научите повече за различните техники на полагане от специалистите в областта, гледайки тематичните видеоклипове.

Продуктов каталог

Продуктовия каталог се намира в дясното меню. За Ваше улеснение продуктите са групирани в табличен вид, с тяхна снимка и подробно описание. Представените артикули са налични в нашата сладова база и могат да бъдат поръчани по най-удобния за Вас начин – телефон, форма за контакти, имейл или на място.