Стани редактор

37
Добави коментар
petkodimoff
petkodimoff

За да кандидатствате за редактор първо трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

От тук НЕ може да добавите линк към отделен сайт, той се добавя след влезне в съответната категорията. Тази страница е за хора, които искат да станат редактори в bezplatni.info.

Стани редактор

Ако сте професионалист в своята област, знаете много по дадена тема или просто обичате реда и безплатните неща, помогнете ни да подредим Интернет пространството за да намираме по-бързо необходимите ни безплатни ресурси. Присъединете се към нашия екип и станете редактор на желаните страници.

Ние ви предоставяме:

Букмарклет, чрез който да добавяте в акаунта си интересни линкове само с едно натискане. Така ще имате достъп до тях от всеки друг компютър по света или ще може да ги споделяте с приятели. Работи по подобие на звездичката за добавяне в отметките на браузъра, но вместо това ги запаметява в личната ви страница.
Възможност да пишете и съхранявате собствени текстови статии или да станете редактор и дори партньор;
Рекламни банер позиции и ВИП линкове във вашите редакторски теми, които може да предлагате на рекламодатели срещу заплащане по договорена от Вас цена;
Процент от печалбите за реклама в сайта.  Всеки, който има повече от 5 редакторски теми се сдобива със статут – партньор на bezplatni.info. Ако рекламодател желае да рекламира в неговите страници той получава 30 % от стойността на рекламата. Ако има повече от 10 страници получава 40 %, а при повече от 20 редакторски страници – 50 % от стойността на рекламата и постоянен линк в хедъра на bezplatni.info. 
Навременна и професионална помощ във всеки един момент от Вашата работа като редактор. Отлично позициониране на страниците Ви в Google защото се стремим да ги регистрираме в най-използваните търсачки и каталози.

Какво сe изисква от Вас:

Да съберете и класифицирате най-интересните и полезни безплатни линкове, отнасящи се до темата, която сте си избрали, за да се активира тя трябва да има поне 30 линка;
Редовно да поддържате и обновявате страницата си, спазвайки Общите условия;

Kак да стана редактор?

Първо трябва да се регистрирате в сайта или да влезнете в системата;

След това се върнете отново на тази страница „Стани редактор“ ще видите, че тя се е променила и може да предлoжите желаната тема от която се интересувате.

След като бъде одобрена от администратора, влезте в акаунта си с потребителското име и парола и натиснете МОИТЕ ТЕМИ – там ще видите новата си тема. До нея има „промени“ – натиснете го.

Добавянето на линкове става чрез натискане на зелените бутончета с + в желаната кутия, а кутиите с подкатегории се разместват с плъзгане.

Лесно е нали?  ПРОДЪЛЖИ КЪМ РЕГИСТРАЦИЯ