Родените под знака на дракона

2
Добави коментар

Lily Choo, Епохални Времена (Epoch Times)
24.01.2012

Tweet

Родените под знака на дракона

 

(Tim McDevitt/Епохални Времена (Epoch Times))

Драконът е свободният дух на китайския зодиак и заема пета позиция в него. Родените в годината на дракона често са иновативни, креативни, горди, смели, страстни и избухливи.

Тези енергични и красиви създания са уверени и безстрашни в лицето на предизвикателства. Поради забележителността им подчинението не може да бъде открито в поведението им – за тях правилата и разпоредбите са създадени за други хора. Независимо от това, щедростта им често привлича край тях много приятели, макар че арогантността им пречи да създават близки връзки с другите.

Родените в годината на дракона имат склонност да споделят определени характерни черти. Следват някои от тях, разделени от китайските астролози на групи съгласно петте елемента.

Метален дракон (родените през 1940 и 2000 г.)

Металните дракони са силни, искрени и смели. Те успяват чрез решителност. Често могат да успокояват другите чрез силния си характер. Металните дракони обичат действието и водачеството и често карат другите да ги следват. За тях няма по-добро от това, да защитават свое убеждение. Не им харесва обаче да правят компромиси в случай на необходимост.

Воден дракон (родените през 1952 и 2012 г.)

Водата има успокояващ ефект върху обикновено безстрашния темперамент на дракона. Тя му позволява да пренасочи ентусиазма си. За разлика от другите дракони, които се стремят да са в центъра на вниманието, водните са по-способни да направят крачка назад и да преоценят ситуацията. По тази причина те взимат мъдри решения и са способни да постигат съгласие с другите. Действията им обаче може да се окажат погрешни, ако не анализират достатъчно или ако не завършат едно, преди да се захванат с друго.

Дървен дракон (родените през 1904 и 1964 г.)

Дървените дракони обичат да обсъждат оригинални идеи и са отворени към други гледни точки. Дървото има модифициращо влияние и носи креативност на този знак. Те са иновативни, с въображение, практични и ценят изкуството във всичките му форми. Като цяло по-малко претенциозни от останалите дракони, дървените имат способността да се спогаждат с други хора. Те притежават основите, на които да изградят преуспял и щастлив живот за себе си. Могат обаче да са твърде прями и на моменти малко натрапчиви.

Огнен дракон (родените през 1916 и 1976 г.)

Огнените дракони са енергични и силни, но могат да преминават от спокойствие и хладнокръвие до избухливост за секунди. В някои отношения огненият дракон може да е най-лошият противник на един огнен дракон. Те страдат и от безразсъдство и гневливост. Но когато успеят да сдържат нервите и емоциите си под контрол, излъчват доминиращо влияние над околните.

Земен дракон (родените през 1928 и 1988 г.)

От земните дракони стават велики лидери, защото са практични, здравомислещи и демонстрират вещина в организаторската дейност. Пак изпитват нуждата от това да им се възхищават, но са дружелюбни и подкрепящи. Земният елемент добавя по-голяма доза самоконтрол към характера на дракона. Обикновено земният дракон заслужава уважението, към което се стреми. Той ще работи здраво, за да постигне житейските си цели. Тези дракони приемат живота си и романтичните си отговорности доста сериозно.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Хората осъзнали злата същност на комунистическата партия, нейната отрицателна и пагубна роля в историята на човечеството, имат възможност да осъдят комунизма и отстранят от себе си комунистическото клеймо – Белегът на звяра [The Mark of the Beast]…