Как започва и как завършва една връзка?

23
Добави коментар
news359
news359

Едно от основните и характерни белези в характера на един мъж е, че дори да е лудо влюбен, хлътнал до уши или просто нещо го привлича в една жена, той не посмява да изкаже своите чувства пред обекта на желанията си, а предпочита с действията си, чрез намеци и определени движения на тялото да подскаже намеренията си към дамата.

Малката и невинна целувка по бузата, с която ни радват всеки ден, среднощното обаждане без причина, силната прегръдка или разтопяващ поглед са сигурно доказателство в иначе „срамежливата” природа на мъжа, че изпитва нещо по-силно към вас.

Това са първоначалните симптоми, които един мъж проявява  в начална фаза, която представлява „залавяне на фокусирания обект”, но след известно време този етап на гонитба между мъжа и жената намира своя край, в повечето случаи неочаквано и изневиделица, тогава, когато и двамата са получили каквото търсят и са задоволили желанията си.

Какви са симптомите обаче, които предвещават наближаващия края на една вече започнала връзка?

Ето ги и тях:

• Вече избягва да прекарва свободното си време с вас

• Колкото и банално да звучи, вече го няма онзи влюбен поглед, с който ви караше да се пренасяте в друго измерение (повярвайте очите говорят много, особено тези на един влюбен човек)

• Очевидно слага граница във интимния ви живот

• Среднощните обаждания вече ги няма, както и тези през деня

• Държи се доста дръпнато, когато сте навън сред приятели

Това са част от първоначалните симптоми, които подсказват охлаждането на отношенията в една връзка. Разбира се, не са единични случаите, когато първите реакции и първите трепети от запознанството ви остават чак до старини, ето за това си заслужава да обичате и да рискувате./news359

Париж/Франция