Цитати, Мисли и Фрази на Стив Джобс

3
Добави коментар
silence
silence

Цитати, Мисли и Фрази на Стив Джобс

Велики Цитати, Мисли и Фрази на Стив Джовс (1955 – 2011)

– Остани гладен. Остани глупав.

– Наистина е трудно да създавате продукти чрез фокусирани групи. Повечето пъти хората не знаят, какво искат, докато не им го покажете.

– Да бъда най-богатият човек в гробището, не е от значение за мен … Да заспя през нощта с мисълта, че сме направили нещо прекрасно … това има значение за мен.

– Искаш ли цял живот да продаваш подсладена вода или искаш възможност да промениш света?

– Когато бях на 17, прочетох цитат, който звучеше приблизително така: „Ако живееш всеки ден така, все едно той ти е последният, един ден, най-вероятно, ще бъдеш прав.“ Това ме впечатли и оттогава, в продължение на последните 33 години, аз се гледах в огледалото всяка сутрин и се питах: „Ако това е последният ден от моя живот, искам ли да правя това, което ще правя днес?“. И когато отговорът беше „Не“ за доста дни наред, аз знаех, че трябва да променя нещо.

– Единственият начин да се справяте страхотно е да обичате това, което правите. Ако не сте го намерили още, продължавайте да търсите. Не се успокоявайте. Както всички неща от сърце, вие ще разберете, когато го откриете.

– Времето ви е ограничено, така че не го пилейте, като живеете нечий друг живот. Не робувайте на догмите – което е живеене с мисленето на другите хора. Не позволявайте шумът на чуждото мнение да заглуши вътрешния ви глас. И най-важното – бъдете смели да следвате вашето сърце и интуиция. Те някак си знаят, какъв наистина искате да бъдете. Всичко друго е второстепенно.

– Дизайн е странна дума. Някои хора мислят, че дизайн означава как нещо изглежда. Но, разбира се, ако човек задълбае, всъщност означава как нещото работи. Дизайнът на „Мак“ не беше начинът, по-който изглежда, въпреки че и това беше част от всичко. Основното беше как работи.
За да направиш наистина добър дизайн на каквото и да е, трябва да го проумееш. Човек трябва напълно да се отдаде на нещо, за да го разбере изцяло, да го сдъвче, а не просто да го преглътне набързо. Повечето хора не отделят време за това.

Вижте още Цитати Мъдри Мисли и Фрази:
Цитати Мисли и Фрази за Коледа
Цитати Мисли и Фрази за Нова Година
Мъдри Мисли

Всички забавни цитати на Стив Джобс, мъдри мисли и велики оригинални крилати фрази на велики хора пасват чудесно за девизи или пожелания за всички празници, Афоризмите може да използвате и в скайп пожелания и facebook поздравления. Изненадайте вашите близки и приятели с умни, забавни и оригинални пожелания нечувани досега.

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Цитати