Ромина Андонова чака бебе

38
Добави коментар
naskoki
naskoki

Само 2- 3 седмици след като се разчу, че Ромина Андонова и възлюбеният й Дарко Тасевски мечтаят за своя рожба, стана ясно, че те не само бленуват за дете, но й са направили необходимото по въпроса.

Мис България 2010г. й играчът на Левски искали да запазят щастливата новина в тайна, за да не  урочаса някой щастието им, но техните приближени бързо разкрили малката тайна на красивата брюнетка. Най- много си проличало, че в тялото на Ромина расте бебче по факта, че хубавицата спряла редовните си тренировки по бокс, разредила тренировките си по плуване и освен това започнала да се храни доста по- стабилно и здравословно.Тя се стараела да избягвала всякакъв вид бързи и вредни храни и започнала да приема солидно количество витамини.

Хубавицата вече не трепери толкова над перфектните си форми, колкото над здравословното си състояние, докладват хора от нейното обкръжение.

Някогашната купонджийка вече не отликвала на приятелките си за вечерни излизания, а не можело и дума да става хубавицата да се мерне на шумно светско парти.

Близки до звездната двойка издават, че бъдещият татко треперел над здравословното състояние на бременната Ромина и си мечтаел първородната им рожба да е момченце.