Новият на Мария гледа дъщеря й / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

16
Добави коментар
Mariq_MSA
Mariq_MSA

След като разкри, че има връзка с Християн Гущеров, фолк певицата Мария сподели, че двете с дъщеря й Марая живеят с него и са като истинско семейство.

Видно момиченцето е свикнало с присъствието на бизнесмена, а той от своя страна полага не малко усилия тя да бъде добре обгрижена.

Човек на „Блясък“ видя как Християн се грижи бащински за Марая. В края на промоцията на фолк певицата Мария, дъщеричката й се разплака. Това, което направи голямо впечатление на околните, беше реакцията на младия бизнесмен. Той гушна грижовно Марая и започна да я утешава като истински баща.

Самата Мария също не отрече, че новата й любов има страхотно отношение към дъщеря й. Марая му отвръщала със същото. „Тя намира само най-хубавите думи за него“, сподели изпълнителката в новия брой на „Блясък“.

Какво ново й дава връзката й с Християн, разберете от откровенията на мария в новия брой 4 на списание „Блясък“, който все още е на пазара.

Християн нежно е прегърнал Марая

Новини за Мария (Пайнер)
Интервюта с Мария (Пайнер)