БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: МАШИНАТА НА д-р РАЙФ ЗА ЛЕКУВАНЕ НА БОЛЕСТИТЕ-КАК ДА СИ Я НАПРАВИМ САМИ В КЪЩИ

2
Добави коментар

ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО ЗА ЛЕСНА И БЪРЗА КОНСТРУКЦИЯ

Кой е д-р Роял Раймънд Райф? ВИЖТЕ ТУК

Ще   обясня как направих машината на  д-р Райф.
Принципът, на който функционира е следният.
Компютърна програма генерира вибрации, с точно определена честота, времетраене и в определен ред. Според заболяването,  което искате да лекувате избирате и съответната опция от програмата.
От компютъра вибрациите се подават на аудио усилвател.
В този аудио усилвател на мястото, където трябва да са включени колоните се включват специални медни ръкохватки, по този начин, когато човек го хване вибрациите минават през тялото му.
Разбира се трябва да се контролира силата на вибрациите да не е неприятно като усещане.

Основната идея я взех от тук:
http://www.noriftrife.com/default.asp
http://www.noriftrife.com/rifepkge_compare.asp

На тази страница , а и на други подобни места продават програма-генератор на вибрации, кабелите и ръкохватките.
Вие само трябва да си купите мини аудио усилвател.

Реших да използвам тази идея, но да не купувам пакета с програмата и съответните аксесоари, а да се справя сам.

Програмата за генериране на вибрациите я изтеглих от друго място.
Ръкохватките направих сам

За кабелите и аудио-усилвателя то е ясно, че всеки ще трябва да си ги набави по някакъв начин.Препоръчвам да е нов ,а не втора употреба или съмнително конструиран от любител.

За да конструирате машината на Райф ще ви е необходим първо

Един аудио  усилвател, който може да работи с компютър, тоест да може да се свързва с компютъра  и да усилва звука.

Усилвателя трябва да е най- много  2 х 40 W стерео.

Това са параметрите ,на този който аз използвам:

След това ви е необходим кабел, който от едната страна се включва в аудио изхода на компютъра, тоест там, където се включват колоните

Другият край на този кабел има две букси, които се включват към другкабел, който се включва към входният сигнал на усилвателя  вход ‘’ LINE´´

  Усилвателя трябва да има входна букса специално за звук от компютър. Старите модели аудио усилватели, нямат такъв вход.

Тези двете жълти букси са края на дългия кабел от по горната снимка
Това е свързването от компютъра към усилвателя:

След това ще са ви необходими четири  дръжки:

  Изглеждат  така:

Ще ги направите от медна тръба 22мм диаметър.

Ще ви трябват две парчета по 15 см. Дължина.

4 медни тапи , за краищата на тръбата.Съхранявайте ги така поотделно увити в парчета плат и изключени от усилвателя:

Кабел многожичен меден  1,5мм диаметър и дължина 1 – 1,5м.  Две парчета.
Взимате едното парче меден кабел
Обелвате единият край около 16 см. Прекарвате го през парчето медна тръба. В задният край обръщате оголените медни жички по края на тръбата и ги затапвате с едната медна тапа  със същия диаметър , така единият край на кабела вече е захванат за едната ръкохватка, след това използвате парченца медни жици от друг кабел за да ги натъпчете в медната тръбичка, за да уплътнят кабела, който вече е в центъра на тръбата. След това пробивате дупка в центъра на втората медна тапа, прекарвате през нея другият край на кабела и затваряте тръбата с тапата. Така получавате една ръкохватка, която е затапена от двата края с медни тапи, а кабелът е захванат здраво. По същият начин направете и другата ръкохватка. Направете 4 такива.
Когато имате двете медни ръкохватки готови, ги свържете с адаптера, точно както бихте свързали една стерео колона.
Вижте тук са използвани 4 ръкохватки,  включени на местата на двете тонколони.
Принципът е такъв, че когато човек хване двете ръкохватки,
самото тяло на човека играе ролята на тонколона и през него минават звуковите вълни, които убиват вредните клетки, вируси, микроби, паразити.
Когато пуснете програмата на компютъра, тя генерира звукови вълни с различна честота, за различните заболявания времетраенето е различно може да стигне дори до час и половина.
Човека трябва да е седнал удобно.
Когато пускате програмата, на компютъра предварително изключете всички останали програми. Да остане само генератора звука-само тази програма.
Намалете звука на компютъра, звука на усилвателя намалете също до минимум!!! Пускате програмата, човека хваща ръкохватките, после някой друг усилва компютъра и усилвателя много , много бавно, докато човека, който държи ръкохватките започне да усеща боцкания в ръцете. Усилете звука до степен на човека да му е приятно от вибрациите. Имайте в пред вид нещо важно:
Вибрациите с много ниска честота се усещат много ясно, като пулсации, вибрациите с много висока честота, почти не се усещат.
В черният прозорец на програмата винаги са изписан честотата на вибрации и времетраенето им.
НИКОГА НЕ ДОПИРАЙТЕ ръкохватките една до друга,
Защото усилвателят ви ще изгори!!!
Ако не сте нагласили добре звука и човека получи лек звуков удар при превключването на едни вибрации към други – не се плашете. Случва се.
Програмата- генератор и списък със заболяванията ще изпратя персонално на онези, които искат да направят машината у дома.Не ги качвам никъде ,защото сега ,с мерките които се вземат срещу пиратството е много вероятно да бъде изтрита.В същност програмите са 2, едната е автоматична и напълно достатъчна с капацитет всичките 1500 болести за лекуване ,а другата е същата,само че модифицирана,така ,че да може при желание от човека,сам да запише честотите и времетраенето на сеансите.
Последователност на действията при сеанс:
Стартирайте програмата  и на монитора ще се отвори прозорец с изредени по азбучен ред над 1500 заболявания, които могат да се третират със съответните резонансни честоти, разрушаващи техните вирусни и бактериални причинители. При двукратно кликане с мишката върху избраното заболяване се отваря черен прозорец и програмата започва да генерира звукова вълна,  която посредством включеният към компютъра усилвател се преобразува в електрически импулси. Същите тези импулси се предават върху Вас чрез двете медните дръжки на уреда, предназначени за контакт с дланите. Чрез бутонът за усилване на звука от компютъра, настройвате силата на изходящите електрически импулси, така че физическото усещане в ръцете от допира на медните дръжки да не е неприятно.
След като сте стартирали програмата и избрали конкретно заболяване, на монитора излиза черен прозорец в най-долният ред на който има две числа разделени със запетая (например: 380, 180),   Лявото число от екрана показва честотата в Hz отговаряща на заболяването, което сте избрали, а дясното число показва продължителността в секунди, която програмата ще генерира тази честота. Тъй като повечето заболявания се третират с няколко честоти, когато програмата приключи с текущата, автоматично ще прехвърли към следващата честота и така докато изреди една под друга всичките (средно отнема около 30-40 минути), след което ще се изключи сама и зелената лампичка на уреда ще угасне. Това е момента, в който сеансът приключва и трябва да оставите медните дръжки и да изключите уреда от компютъра.

Имайте в предвид, че прагът на осезаемост е около 1000-2000 Hz и всички честоти над тези е почти невъзможно да се усетят физически от човек  ползващ уреда. Само при работа с честоти под 1000 Hz, ще усещате слабо боцкане от протичащото през медните дръжки електричество. За по-добър ефект навлажнете леко ръцете си с вода, преди да хванете медните дръжки, но внимавайте да не намокрите компютъра или кутията на уреда.

График за провеждане на един сеанс  :

Включете усилвателя към компютъра посредством двата кабела на уреда.

1.    Уверете се, че всички приложения на компютъра са затворени, особенно тези които генерират звук (видео/аудио плейъри, интернет, игри и т.н.).

2.    Стартирайте от компютъра предварително инсталираната програма за работа с уреда и изберете заболяването, което желаете да третирате.  . 

3.    Хванете с  ръце двете медни дръжки на уреда (по една дръжка за всяка ръка),а другите две поставете в сгъвката под коленете.Трябва да сте седнали удобно ,за  със леко свити в колената крака и изправен гръб,така че да може да не се схванете по време на сеанса.

4.    Задръжте ги докато програмата изреди всички честоти и се изключи сама.

5.    След като сеанса приключи, изключете уреда от от компютъра.
На ден можете да правите не повече от два сеанса, един сутрин и един вечер!

ВНИМАНИЕ!

 1.  Не трябва да се ползва от:
 бременни жени
 хора с сърдечен стимулатор и други имплантирани устройства
 хора със сърдечни проблеми
 от деца под 12 години
2. Не ползвайте  по време на гръмотевична буря
3. Не допускайте контакт между двете медни дръжки.
4. Не мокрете нищо с течности.

Програма за ръчен контрол на изходните електрически честоти:

Програмата е изключително малка и за използването и не е необходима инсталация, просто я свалете в желаната директория и я стартирайте. След пускането и на изскочилият прозорец може  ръчно да въведете произволна честота, която при натискане на бутон „Start“ програмата ще започне да генерира като звук. При включване на усилвателя към аудио изхода на компютъра, тази честота автоматично ще се превърне в електрически импулс. 
ВНИМАНИЕ:За да са ефективни генерираните електрически импулси поставете отметката (под прозореца за писане на честота) върху „Square Wave“ (правоъгълни импулси),  тъй като се предполага, че именно те поразяват смъртоносно патогенните организми.
   Използвайте всяка честота не повече от 3 минути (освен ако в
    списъка на честотите изрично не е посочено друго време)

    Всички противопоказания и методики на работа важат с пълна сила при използването му както с тази, така и с която и да било друга програма.

    Тази програма е предназначена само за тези, които желаят ръчно да контролират работната честотата  и продължителност на сеанса. За пълноценно използване на уреда ви е напълно достатъчна автоматичния вариант на програмата.
В автоматичната , както и в тази втората модификация на програмата са застъпени за лекуване 1500 болести, включително и много тежки заболявания, нелечими от стандартната медицина.
Както казах по горе ,програмата ще пратя на хора които посикат и дадат адрес.А списъка  на заболяванията е много дълъг ,затова няма да го публикувам.Но също мога да изпратя на тези които поискат и оставят адрес тук в коментарите.
Ако нещо не сте разбрали или се затрудните пишете или се обадете на skupe:
miodjeralvombo
Ако има проблеми или нещо не разбирате, пишете направо тук
СПИСЪК С БОЛЕСТИТЕ, ЛЕКУВАНИ ОТ МАШИНАТА НА Д-Р РАЙФ