Часовници Fossil | Фосил часовник

2
Добави коментар
eliassax80
eliassax80

FOSSIL

Марката Fossil е създадена през 1984 година с името Overseas Products International от Том Кърсотис живеещ в Далас по предложение на по-възрастния му брат Коста Кърсотис. Техният основен продукт бил модни часовници с ретро визия, продавани на умерени цени. По-късно през 1990 година  започват да предлагат и различни кожени изделия и аксесоари вече под марката Fossil.

100% оригинални часовници на Фосил. Vip-Watches.Net е оторизиран търговец на марката.

Подкатегории

Часовниците са предпочитан аксесоар от мъжа, защото демонстрират неговото усещане за стил, а когато са луксозни – и добрия му социален статус. Много от мъжете ги считат за неделима част от ежедневието им. Тези с по-изчистена визия могат да бъдат допълнение към всякакви тоалети. Други пък покриват и най-капризните вкусове по отношение на модните тенденции. Непрекъснато нарастващите изисквания вдигат летвата и производители като Fossil трябва да отговорят на това търсене на модерни, маркови часовници, които да са в тон с търсенията на съвременния мъж. Екипът на американската марка непрекъснато развива моделите си, за да е в крак с най-новото в тази сфера. Създадена е през 1984 и залага на часовници с класическа визия, които са идеално допълнение към ежедневния мъжки тоалет. Голямата сила на производителя проличава при изработката на хронографи. Освен с интересна визия те разполагат и с богата функционалност. В аналоговите им скали ще видите хронограф, 12/24-часов индикатор и секундарник. Динамичният мъж със сигурност ще оцени предимството да разполага с такъв модел. Той напълно ще отговаря на изискванията му по отношение на нужните за един по-спортен модел екстри. Интересното при някои от часовниците  е разширяването на кожените им каишки така, че да не се докосва металът на корпуса до кожата.

По този начин мъжете с алергии към определени метали няма как да получат раздразнение на кожата. Блясъкът на стоманата и комфортът на кожата при допир са нещата, които определено ще привлекат вниманието на клиентите към моделите на марката Fossil. Друг интересен подход при изработката на часовниците е големият размер на някои от корпусите им. Това е в крак с разбирането, че големите циферблати са на мода. Но производителят не се е спрял до тук и е разнообразил още някои от моделите си. Върху циферблатите на някои от тях се вижда и видим баланс. Бъдете сигурни, че такъв подарък ще бъде харесан, защото има всички необходими качества. Часовниците на Fossil  са красиви, елегантни и излъчват онази класа, характерна единствено за луксозните маркови продукти.

Когато жените избират часовник, те търсят определени, но различни неща. Единственото, което е сигурно е че всички до една  залагат на стилната и модерна визия.
Дамските модели на Fossil впечатляват с изискани форми, именно поради изчистените си и съвършени линии. При тях няма да видите нищо излишно, защото моделите са изпипани до такава степен, която наподобява женската невинност, красота и нежност. Организирани по начин, който да привнесе допълнителна нотка изтънченост в женското излъчване.
Сред  дамските модели са такива с удобни каишки от естествена кожа.  Те са умишлено тънки, за да бъдат елегантни, освен това са в разнообразна цветова гама в по-убити тонове или искрящи такива. Някои притежават тройна каишка, която е преплетена по начин, създаващ илюзията за ефектна кожена гривна. От този тип са също така тези модели с металните верижки. Те са с много интересни плетеници  за почитателите на подобни дизайни. Златистото PVD покритие върху корпуса или верижката създава усещането за първокласен часовник.
При дамските модели Fossil циферблатът е максимално опростен и изчистен, съдържащ само най-необходимото за един часовник- стрелки, индекси, арабски цифри или симпатична смесица от двете. При някои присъства дата, а при други липсва, в зависимост от какво се нуждае клиента. Инкрустираните камъни върху корпуса или циферблата са бляскави и ефирни за по-кокетните дами.
С елегантен дизайн Fossil произвеждат и кварцови хронографи за засичане на различни времеви стойности. Стъклата са предимно от минерал-кристал, който по-трудно се надрасква в сравнение с плексигласа, същевременно е здраво стъкло. Мултифункционалните модели са за дамите, които желаят да са информирани непрекъснато за час, дата, ден и коя част от денонощието е. Часовниците са с различна водоустойчивост, разпростираща се в диапазон от 3 до 10 bara.
Тези часовници определено са с модерно излъчване, магнетизъм и чар, отговарящи на разнопосочния и капризен женски вкус. Поради тази причина се налагат и харесват по цял свят.

Продукти