Звезден блясък с бутик Belnoir » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка една дама си мечтае за моментите, когато изглежда като истинска принцеса и приковава вниманието към себе си. Днес ви представяме магазин Belnoir, който е безценен „помощник” на жените за постигане на блестяща визия.

Онлайн бутикът разполага с богата колекция дизайнерски творения, подходящи за най-различни поводи. Независимо дали става дума за вечерен прием, сватба, сценична изява, абитуриентски бал или изискан коктейл, в Belnoir може да откриете необходимото облекло за перфектен външен вид. Бутикът предлага и услуга – отдаване под наем на официално облекло.

Разнообразието от модели и цветове ще задоволи вкуса на най-различни клиентки. Може да изберете разкошна дълга рокля или ефектен модел с къса дължина и да допълните аутфита си с красиви аксесоари – чанта, обувки или изящни бижута. Магазинът разполага с чудесни модни предложения за незабравим сватбен ден. От Belnoir са се погрижили да преобразят и вашите малки принцеси с кукленски детски официални рокли.

Колекцията на онлайн бутика включва модели на водещите американски модни къщи Faviana, Jovani, Allure, Night Moves, Blush Prom, Scala, BG Haute и др. Голяма част от предложения са вдъхновени от дизайнерски модели, с които звездите са се появявали на червения килим.

Красивите предложения на Belnoir може да закупите онлайн от официалния сайт. При желание да се пробва конкретен модел, може да посетите и шоурума на Belnoir в София след предварителна уговорка на фирмените телефони, указани на страницата на бутика.

Автор: Делица Цонева