Без брутални анимации при умиране в Diablo 3

4
Добави коментар
nzhul
nzhul

Тъжни новини от Bashiok, няма да има брутални death анимации.

Bashiok

За съжаление така и не успяхме да вкараме Death анимациите, които ви показахме в първото gameplay видео, в играта. Беше наистина страхотна идея, но и в същото време изискваше страшно много работа. Това, което демонстрирахме там със Siegebreaker-а беше предварително скриптирана анимация написана специално за това видео. Анимацията никога не се е изпълнявала сама и всъщност никога не е работила без някой да седи и ръчно да пуска куп команди, за да се визуализира както трябва. Въпреки това – тази идея е невероятна и много искаме да я реализираме, но за съжаление най-вероятно няма да я има в играта за сега.

 

Картинката вдясно показва как Siegebreaker-а откъсва главата на Варварина в първия геймплей, който ни показаха през юни 2008 година. За съжаление се оказа, че това всъщност никога не е работило без намесата на специално изпълнени команди.

По думите на Bashiok, това е трудна и отнемаща дълго време работа. Все пак, казва, че биха искали да го направят. Ако не сега, то да се надяваме, че в един бъдещ експанжън, ще го видим.

Death анимацията е на 18:00 мин

ПП: Новината е на forge ама него го домързя да я пусне и затова аз поствам 🙂