Култ към чантата в испанския Vogue » Моден печат

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обичаме свежите ярки цветове, а особено много ни харесва когато те обагрят кокетни дамски аксесоари! Попаднахме на една фотосесия във февруарското издание на испанския „Вог”, където чантата категорично е издигната в култ.

Неустоимата унгарка Барбара Палвин е модел в тази зареждаща с енергия и модна страст фотосесия, заснета от професионалното фотографско дуо – Хънтър и Гати. Стилист на кадрите е Сара Фернандес, а красивата ретро прическа, която допълва шикозното усещане, е дело на Paco Garrigues.

Магнетичното излъчване на Барбара е подчертано от дързък грим, сексапилни прозрачни дрехи и бельо, издържани в нежна бяла гама. Но дори еротичните жестове в кадрите, не могат да изместят погледа от цветните, разкошни дизайнерски чанти, с които снимките изобилстват.

Прекрасните модели са от пролетно- летните или круизни колекции за 2012 година. Виждаме чанти на луксозни модни къщи като Christian Dior, Loewe, Michael Kors, Prada, Gucci, Chanel, Jimmy Choo, Longchamp и други. Подбраните модели са в интензивни багри като жълто, червено, зелено, тюркоаз и морско синьо.

Насладете се на тази колоритна фотосесия, наситена с толкова страст…

към стилната дамска чанта!

Автор: Делица Цонева