Време за борба с Люис Хамилтън и TAG Heuer » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Борбеният дух и увереността на Люис Хамилтън зад волана го превърнаха в един от шампионите на Формула 1. Талантливият млад спортист стана лице на луксозните швейцарски часовници TAG Heuer.

Със сигурност Хамилтън знае стойността на времето, особено когато е на пистата. Затова едва ли има по-подходящ състезател със завидна харизма, който марката можеше да избере за рекламната си кампания.

Люис рекламира новата спортна колекция Formula 1, в която са включени 18 модела. Линията, вдъхновена на автомобилния спорт, съществува на пазара от 1986 година, но през 2004 беше подновена.

„Time for rebells“ (бел.ред. „Време за бунт”) е новата философия на TAG Heuer, а бунтарският дух на състезателя от Формула 1 перфектно пасва на посланието на бранда.

Атрактивният спортен дизайн отново ни доказва значението на най-изискания мъжки аксесоар – часовника. Колекцията TAG Heuer F1 се отличава с елегантни цветове, здравина и масивен корпус, в който е вграден детайлен циферблат. Часовниците са изработени от стомана и титан.

Заради високото си качество и уникален дизайн, вдъхновен от автомобилните технологии, часовниците TAG Heuer F1 са любими на легендарни автомобилни състезатели като Сена, Ален Прост, Дейвид Култард, Кими Райконен и Фернандо Алонсо.

Посланик на дамската линия TAG Heuer F1 е тенисистката Мария Шарапова. Женската колекция също олицетворява идеята за непокорност, свобода и борбеност. В моделите има вградени диаманти, което ги прави истински ценни за колекционерите на луксозни аксесоари.

Автор: Делица Цонева