Упражнения по стил: Дейвид Бекъм » Кой кой е?

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дейвид Бекъм е един от най-стилните известни мъже. Неговата харизма, чар и усет към тенденциите са перфектно съчетание, за да го превърнат в модна икона за много почитатели.

Не сме сигурни дали Вики Бекъм, която успешно се реализира каро дизайнер, дава съвети на съпруга си, но футболистът винаги е в крак с модата. Независимо дали е облечен със спортен екип, елегантен костюм или лежерно облекло, Бекс привлича погледите върху себе си.

Преди броени дни той беше обявен за най-сексапилния мъж на планетата за 2012 от списание Heat, а един от критериите за оценка бе именно стила на звездите. Затова днес ще ви представим накратко характерните елементи от визията на известния футболист.

Спортна натура

Определено професията на Дейвид оказва влияние на стила му. Не само на терена, но и в ежедневието той често залага на спортен екип, особено когато тренира или се забавлява с децата си. Към облеклото обаче никога не пропуска да добави аксесоар – шапка или слънчеви очила за акцент винаги са добре дошли!

Истински джентълмен

Винаги сме харесвали елегантното излъчване на британеца! Въпреки спортната му натура, официалните костюми много му прилягат и променят излъчването му като на истински джентълмен. Бекс обикновено залага на класическа тъмна гама. Той е фен на десените с фино райе или каре и винаги допълва визията си със стилна вратовръзка или папионка.

Лежерна елегантност

Може би най-често виждаме съпруга на Виктория Бекъм с небрежен спортно- елегантен стил. И ако трябва да сме откровени – това е визията, която според нас най-много му подхожда. Бекъм перфектно намира границата между спортните елементи и изисканото излъчване. Дънки, стилна риза или тениска в съчетание със сако и задължително много ефектни аксесоари – това е типична за него визия в голяма част от времето.

Определено прави впечатление любовта на Дейвид към шапките. Почти винаги той се спира на този аксесоар, който допълва лежерния силует. Слънчевите очила, шалът и елегантният часовник също често присъстват в аутфита му. Бекс е фен и на гривните, а когато пътува винаги е с любимата си пътна чанта Louis Vuitton.

Любов към прическата

Модификациите в прическата на Бекъм станаха пословични. Звездата постоянно променя косата си по отношение на форма и цвят. Виждали сме какви ли не интерпретации на мъжка фризура – елегантна, разрошена, пънкарска, дълга, къса… Когато Дейвид променя прическата си, хиляди мъже по света също го правят. Ето, това е да си модна икона!

Тялото говори

Личният стил на човек се свързва не само с облеклото му, но и с цялостното излъчване. Татуировките се превърнаха в начин да изразиш себе си, а футболистът определено е фен на тази тенденция. По неговото добре оформено тяло могат да бъдат забелязани най-различни послания под формата на текст или рисунки, носещи символика.

Автор: Делица Цонева