Серия Profilink Lux

1
Добави коментар
metcor01
metcor01

Системата за прозорци и врати Profilink LUX за пореден път ни показват красив дизайн, а също и високо качество. Поради ширината на системата от 76,5 мм имате възможност да поставяте стъклопакети с различна ширина(24 мм, 30 мм и 36 мм). PVC системата ProfilinkLUX е изцяло съобразена с днешните актуални тенденции.

Основни характеристики на системата Profilink LUX:

Водобраното крило е с обща ширина от 76,5 мм, а система е пет камерна;
Дизайна изключително съвременен, а също така и елегантен;
Има много високи топлоизолационни характеристики(U=1,21 W/m²K);
Тишината и спокойствието се гарантира от високата шумоизолация(Rw=31 db);
Възможност за поставянето на двоен или троен стъклопакет;
Стените са с дебелина от три милиметра;
Повърхността на профилите е много гладка, което я прави лесна за почистване;
Конструкцията е с голяма стабилност, тъй като са използвани универсални усилители;
Възможност за употребата на стъклопакети с различна ширина(от 24 мм до 36 мм), което осигурява висока топлоизолация и шуомоизолация на помещението;

PVC материала, от който е изработена системата Profilink LUX не корозира.  PVC дограмата привлича с това, че поддръжката е много лесна, а също така е много дълготрайна. Освен познатия на всички бял цвят системата ProfilinkLUX се предлага в много други цветове и декорации, които например могат да имитират дърво. Системата има и защитен слой, който допълнително предпазва  продукта от атмосферните влияния.

Дограмата със профилите от серията Profilink LUX е много издържлива на всякакви климатични условия, а също така е защитена от вредните UV лъчение. Също така цветовете са много дълготрайни. Системата Profilink LUX отговаря на най-високите изисквания за качество, тъй като има изключително модерен дизайн и конструкция, а също има отлични шумоизолационни и звукоизолационни качества.  Има възможност за поставяне на разнообразни стъкла – термоизолиращи и звукоизолиращи. Благодарение на вградените в PVC-профилите стоманени усилители се осигурява необходимата здравина.

Водобраното крило е разположено наравно със самата каса. Неговата основна роля е да извежда водата от външната страна на профилите и да предотвратява евентуално и проникване през външното уплътнение. В горещите дни пък идеално защитава помещението от силното слънце.  Почистването отново е много лесно, както и на другите продукти на ПРОФИЛИНК. Освен това системата ProfilinkLUX е много издържлива и на силни ветрове, а също така самия дизайн позволява лесен монтаж на всякакъв вид щори.

Подложките и тук ни позволяват да регулираме профила, а също така и придават допълнителна здравина на системата Profilink LUX. Усилващите профили са стоманени и са универсални за този вид система. Те гарантират, че дограмата ще издържи дълго, а и ще запази своите качества.

Идеално допълнение към вида на системата Profilink LUX е наличието на пет камерно крило. Ако изберете стъклопакет с ширина 36 мм ще се увеличи енергийната ефективност на помещението, а също така топлопроводимостта. Живота на дограмата е удължен благодарение на употребата на крилото със специален профил. Освен това то ни гарантира, че гумените уплътнения ще бъдат предпазени от вредните атмосферни условия.

Освен това Profilink LUX е с достъпна цена, която по никакъв начин не се отразява на качеството на продукта. Енергоекономията на системата Profilink LUX е на много високо ниво.  Детайлите и механизма на тази система са сложни, но пък това ни осигурява много преимущества.