Гаражни врати тип „Летящо крило”

2
Добави коментар
metcor01
metcor01

Гаражни врати тип „Летящо крило”

Гаражни врати тип „Летящо крило“ са едно от класическите решения за всеки гараж. Ние предлагаме голямо разнообразие на модели, начини за оформление и цветове, съобразени с външния вид и стила на къщата Ви, блока и т. н.
Повдигаща се врата тип „Летящо крило” дава възможност за удобно използване, сигурност, безопасност и дълъг експлоатационен срок. Вратите от този тип имат приятен външен вид и са елегантно решение, което може да се използва за всеки гараж.  Гаражни врати тип „Летящо крило“ имат следните предимства:
–        По-висока степен на сигурност. Опасност от наранявания почти не съществува, благодарение на специалното покритие на крилото и рамката на вратата.
–        Съвършена защита. Маншоните закриващи връзките на пружините, не позволяват случайно хващане на подвижните части или какъвто и да било допир.
–        Подсигуряване. Почти е невъзможно да се получи скъсване на пружината, тъй като има няколко пружини, при евентуално скъсване на пружина, вратата продължава да функционира надеждно и безопасно.
Гаражни врати тип „Летящо крило“  могат да бъдат и автоматизирани, като автоматиката може да бъде пригодена за ръчно експлоатиране на вратата при евентуална липса на електро захранване. Също така във вратата може да се вгради пешеходна врата.
Врати тип „Летящо крило“ при отваряне излизат навън, след това се прибират навътре под тавана на гаражното помещение. Те имат тих и лек ход, всички детайли и възли са съобразени в съчетание един с друг. Стандартният вариант представлява ограничителна вътрешна опорна шина, а също дава добра защита при неблагоприятни метеорологични условия. Перфектно водене по релси, а ходовите ролки са изработени от устойчива пластмаса.