Да си направим органайзер за вратовръзка, колан и шал

2
Добави коментар
zserty
zserty

Почистете разхвърляния гардероб и организирайте своите вратовръзки, колани и шалове с тази проста 3 в едно 1 закачалка. Всичко, от което се нуждаете е 60×60 см. парче от 1 см шперплат, дървена закачалка и кука (ние нашата извадихме от друга закачалка).

Нашият организатор е 30 см широк и 40 см висок, но вашата може да бъде по-висок или по-тясна, според нуждите ви.За да се получи хубава извивка на върха, използвайте дървена закачалка като шаблон. Направете модел на дупки, слотове и нарези върху парче хартия и да го прехвърлете върху парчето шперплат. С щипки захващате парчето към работната ви маса, за да не мърда. Използвайки прободен  трион за изрязване на формата. За дупките използваме накрайник, който се продава във всяка железария или Форстнер бургия (има различни модели които биха могли да ви свършат работа).

След като сте я изрязали по форма и направили дупките идва ред на отворите с прободния трион. Първо пробиваме със свредло за дърво дупка с радиуса на заоблянето и едва след това „съединяваме“ отворите с прободния трион. Пробиваме малка дупка в горната част на закачалката, капваме няколко капки епосколидна смола и после задържаме нашата кука за закачане. А цвета оставяме на вашето въображение, може да я лакирате или да я боядисате – Решението е ваше.

източник: www.familyhandyman.com

Share the post „Да си направим органайзер за вратовръзка, колан и шал“