Световно първенство по културизъм за мъже – Бахрейн 2008

9
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
211

Тази година, на 06.11.2008, се състоя Световно първенство по културизъм за мъже. Нашата държава бе представлявана от 4-ма състезатели, от 3 града – Велико Търново, Варна, София: Христомир Христов, Герасим Драгнев, Наско Хараланов и Димитър Димитров (на снимката в ляво) . Класирането на Митко, Ицо и Наско според моето скормно мнение е нереално и мога спокойно да кажа, че сме ощетени с поне един медал и световна титла!

Липсата на лоби, традиции в този спорт и реклама са причината съдии да осакатяват труда на тези 4-ма истински българи! Жалко, жалко … Толкова много надежди имам в тях, че един ден искам Христомир да повтори своята световна титла, Митко Димитров да стане световен шампион. Искам и двамата представители на Морската столица да се окичат с медал – Герасим и Наско! Но, това само времето ще покаже. Тяхната форма е само за подражание и уважение, момчетата направиха всичко, но съдиите доказаха, че всичко се решава или с пари, или с адски много пари!

Герасим Драгнев

Герасим Драгнев (вторият от ляво на дясно) доказва, че в поза странични гърди, българинът не отстъпва по нищо!

Христомир Христов

Христомир Христов демонстрира отлично подплътено самочувтсвие! Преценете сами дали е за далечното четвърто място!? (вторият от дясно на ляво)

Наско Хараланов

Наско Хараланов (първият от ляво) мери бицепси. Невероятен напредък, невероятна дълбочина и релеф в бедрата … но, извън 12-ката в класирането …

Митко Димитров

Митко Димитров (в средата) и тази година бе за първото място. Както сам той казва – “Публиката помни първия, втория и третия са само статистика …” . Дано съдиите са учили и знаят статистика, за да направят един ден Митко световен шампион. Той бе с класи над другите, дори и над шампиона в неговата категория, чиито крака може би никога не бе тренирал.

Жалко, жалко, че тази издълбана коремна преса на Наско Хараланов не донесе медал от неговото второ участие на Световно първенство. Снимката я направих в магазина ми, седмица преди обезводняването му, при наличие на сол в тялото и вода, плътността и сепарацията са налице. Кога наистина съдиите ще си отворят очите. Кога? Слава Богу, че лично аз се отказах от състезанията по културизъм, защото разочарованието ми сега е огромно, каму ли когато разбера, че съм ощетен!

Защо човек да хвърля хиляди в подготовка, да жертва психиката си за тези безкрайно дълги диети и тежки тренировки. Защо? Къде е държавата ни сега, да се изправи и защити инвестициите на тези момчета? Да удари по масата и да се чуе силата на българската държавност!

От сърце пожелавам на тези момчета завидно здраве и още по-голяма воля за догодина! Мачкайте ги Митко, Ицо, Гера, Насе, мачкайте ги! Българинът е хиляди пъти по-здрав от арабските народи, които в момента притежават златата НИ.

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!