Нови водещи на „Преди обед“

72
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

От 6 февруари Преди обед ще изненада зрителите на bTV с нова визия и нови водещи. Всеки делничен ден от 09:30 ч. известният журналист Десислава Стоянова и актьорът от хитовия сериал „Стъклен дом“ Александър Кадиев ще предлагат различни гледни точки към най-важните теми от деня и най-интересните личности от страната и чужбина.   

От понеделник до четвъртък гостите и темите в „Преди обед“ ще се определят от най-важните и любопитните социални, здравни и лайфстайл новини от деня. Водещите ще коментират актуалните събития и ще разговарят с известни личности, като ще предложат нестандартната и позитивна гледна точка.

Петъкът в „Преди обед“ ще бъде различен – водещите ще създават своеобразен портрет, който минава през живота на един човек, едно семейство или един кръг хора под формата на драматургично разследване с ексклузивни признания и разкрития.

В уюта на новото студио водещи и репортери ще се вглеждат в човека, който не е загубил оптимизма си, успява да преодолее всички трудности на ежедневието и да продължи напред. Те ще търсят историите, които дават добри примери, надежда, вдъхновяват, възпитават и показват един динамичен, но позитивен, спокоен и толерантен модел на общуване.