Уроци по първи сватбен танц

3
Добави коментар
Mikelle
Mikelle

      

       Той й направи предложение, тя каза убедително „Да!“ и вече влюбените започнаха да кроят планове за сватбата… Звучи прекрасно, нали? 🙂
        Важното е никога да не забравяте, че в сватбения ден първият сватбен танц има огромно, наистина огромно значение. Сватбата трябва да бъде незабравима както за младоженците, така и за гостите. Трогателния и красив първи сватбен танц, изпълнен от сватбената двойка, е способен да направи събитието в едно необикновено тържествено и празнично действие.
В днешно време много двойки, готвейки се за сватбата си, взимат уроци по сватбени танци.  Ако и Вие желаете да придадете на тържеството Ви романтична атмосфера, то можете да изтанцувате нежния и лек валс, който е просто невъзможно да забравите. 🙂  Тези, които желаят да удивят своите гости с нестандартен избор на танц, могат да изберат страстно танго, чувствена румба или редица други стилове… Като опитен педагог Ви гарантирам, че след няколко тренировки Вие ще можете леко и свободно да танцувате Вашата любима песен. За целта е нужно да отделите малко усилия и време, но в замяна на това буквално ще поразите приятелите и роднините си с неповторимото изпълнение на първия сватбен танц.
          Не отказвайте себе си от удоволствието да очаровате всички присъстващи с елегантни и изискани движения и професионална постановка на Вашия първи сватбен танц. Наслаждавайте се един на друг, изпитайте минутите на щастие и трепетно вълнение в този наистина чудесен момент на две обичащи се сърца.

           Първия сватбен танц ще сложи прекрасно начало на щастливия Ви семееен живот. Влагайки всичката си нежност и любов в този малък танцов шедьовър, Вие ще видите сълзи от умилинение на лицата на роднините Ви и много пъти ще си спомняте за този приятен момент. Съгласни сте, че този миг трябва да бъде неповторимо красив, нали?

            Първият сватбен танц е старинна традиция, благодарение на която Вашата сватба ще се превърне във вълшебна приказка.

Ако решите да се запишете за уроци и занимания по сватбени танци, можете да се свържете с мен на телефон: 0879464643, Мария Велева.