Нека следваме Оливия Палермо » eMODNO да имам

6
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди време ви обърнахме специално внимание на стила на Оливия Палермо, която е една от съвременните модни икони. Младата дама е под постоянното наблюдение на модните критици и блогърите. Една нейна разходка из улиците на Ню Йорк може да се превърне в истинско вдъхновение за почитателите на модата от цял свят.

Добър пример за това е кожената чанта на испанската марка Zara, която стана абсолютен хит след като Палермо беше забелязана с нея. Дамата я беше съчетала с изключително изчистен аутфит – черна блуза със свободен силует, шал на точки, вталени дънки и пантофки в сиво.

Стилният модел е изработен от биволска кожа и стойността му е 199 лв. Семплият и класически дизайн на чантата я превръщат в модна находка за цял живот. Аксесоарът може да откриете в онлайн магазина на марката.

Ако нямате възможност да си позволите да отделите толкова пари за чанта, ви предлагаме два подобни модела в стилистиката на изтънчения аксесоар. Избрали сме артикули от онлайн магазин newlook.com, които съчетават класическа елегантност с модерен градски шик.

Автор: Делица Цонева