Новото издание на справочника Домашно огнище ще включва над 500 къщи за гости и семейни хотелиНовото издание на справочника…

34
Добави коментар
Castiel
Castiel

Повече от 500 къщи за гости и семейни хотели ще бъдат включени в новото допълнено издание на справочника за къщи за гости и семейни хотели „Домашно огнище”. Очаква се новото издание на каталога да е на пазара през пролетта на 2012 г.

Идеята на справочника е да включва къщи за гости, семейни хотели и други обекти, които предлагат настаняване сред атмосферата на традиционния български уют, а гостите им да могат да вкусят традиционни български гозби и да се насладят на природата и спокойствието на българското село и град.

Първото издание на „Домашно огнище” излезе на пазара през 2010 г. и за кратко време се превърна в едно от най-търсените заглавия от туристи и хотелиери. Позитивните отзиви от туристическия бранш и големият интерес към книгата, е причината издателство „Бук Бутик” да подготвя второто допълнено издание на справочника.

В момента тече кампания за набирането на обекти за настаняване. За да могат максимално голям брой собственици на къщи за гости и семейни хотели да се включат в „Домашно огнище”, издателството си сътрудничи успешно с Туристическите информационни центрове по места, като по този начин успешно се популяризират не само обектите за настаняване, но и региона и туристическите  забележителности.

Хотелите могат да се включат в новото издание на справочника БЕЗПЛАТНО на половин страница. Ако желаят да се представят на цяла страница, издателство „Бук Бутик“ предлага и тази възможност само срещу 60 лв. Повече подробности за „Домашно огнище” и условията по регистриране, можете да научите тук. Регистрирането на хотела става чрез електронен формуляр, който е достъпен тук. При въпроси или нужда от съдействие, телефонът на издателството е (02) 8731776, електронна поща – [email protected].

Медийна компания „Бук Бутик” е лидер в сферата на туристическия маркетинг и реклама. Част от мисията на компанията е да подпомага малките и средните предприемачи в бранша и да популяризира както услугите и хотелите им, така и регионите и общините им. Освен консултант в областта на туристическата реклама и маркетинг, „Бук Бутик” е лидер в издаването на туристическа литература за България. Сред най-успешните издания са: „Пътеводител на българския пътешественик”, „Домашно огнище”, пътеводителят английски език за България Bulgaria Guide, който е достъпен още на немски, руски и румънски език.