Ива Екимова нарече Венета Райкова „селска пръчка“

2
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Ива Екимова нарече Венета Райкова „селска пръчка“

06 февруари 2012
  Любопитно
   

Ива Екимова възневидя Венета Райкова.

След скандалчето, което спретна Венета Райкова в студиото на „Съпругите“, малцина публични личности реагираха. Повечето не искат да се месят в игрите, които си спретват в името на рейтинга няколко „велики“ водещи.

В социалната мрежа обаче много от популярните хора говорят, каквото им скимне и без толкова много задръжки. По този повод Ива Екимова се възмути с репликата:
„Няма такава селска пръчка като Венета Райкова“

С това изказване на бърза ръка се съгласиха 116 души. Екимова не обясни съвсем точно кое е предизвикало гневната й реакция, но със сигурност е застанала на страната на Мая и Крум Савови, които са изумени от наглостта на екипа на „Горещо“, чието лице е русата водеща.

Приятелка на Екимова коментира статуса й с думите:
„Наистина всеки има съкровени кътчета в душата си, които не би искал да сподели с други хора. Важно е екранът да не убива човешкото в журналиста.“, на което Ива отвърна:
„за съжаление това не е възможно, особено ако нямаш нищо отвътре“

Екимова разкри, че всеки път съжалява, че си е пуснала телевизора и се възмути какви водещи се котират. Нейни приятели напълно я подкрепиха и нарекоха предаването на Райкова „елементарно“.

Мнението й, че Венета е коравосърдечна селянка явно не е от вчера, защото Ива тайнствено отговори на един от последователите си:
„Нямаш представа каква е задисторията на изказаното от мен“

Каква ли е наистина?

източник: kliuki.bg