Нов сериал по БНТ 1

76
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

На 8 февруари БНТ1 стартира излъчването на 12-серийния италианския телевизионен филм Страх да обичаш. В главните роли зрителите ще видят Джорджо Лупано, Ерика Банки, Барбара Ливи, Розабел Лауренти Селърс и др.

Филмът проследява живота на богатия наследник Стефано Лой, който има всичко – красива съпруга, две прекрасни деца, собственик е на цяла фармацевтична империя – „Лойфарма“. Но изведнъж съдбата решава да му обърне гръб. Една дъждовна нощ съпругата му Ема загива в автомобилна катастрофа.

Идеалният живот на Стефано се преобръща, а отношенията му с двете му деца – Карлота и Томи стават още по-трудни. Постепенно Стефано се разделя с всичко, което му е било скъпо и сякаш вече нищо няма смисъл. Докато в живота му най-случайно не нахлува Азия, младо момиче, останало сирак и отгледано от баба си. Азия е от скромен произход, а луксът и навиците на елита, към който принадлежи Стефано, са й напълно чужди. Въпреки това пътищата им се пресичат.

Останал вдовец, на прага на нова любов и прикрит фалит, заобиколен от искрени и недотам почтени мисли на роднини и познати, пред Стефано застава един постоянен въпрос… Как да повярва в любовта при толкова вътрешни врагове, най-големият от които е СТРАХ…

Гледайте „Страх да обичаш“ от 8-ви февруари в ефира на БНТ1 от 21:00 ч.