Дали чернокожите наистина имат най-големи пениси?

2
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Дали чернокожите наистина имат най-големи пениси?

07 февруари 2012
  Любопитно
   

Сигурно поне веднъж сте се замисляли дали за размера на пениса може да се съди по големината на друга част на тялото и дали има някаква връзка с расата на мъжете.

От край време се говори, че чернокожите са най-надарени в това отношение, а азиатците най-ощетени. Антропологията се занимава с този въпрос повече от сто години, а многобройните изследвания дават различна информация. Все пак, доказано е, че средната дължина на пениса наистина е най-голяма при чернокожите.

Най-новите американски изследвания са показали, че с дължина 18-20 см са едва 2 процента от азиатците. Толкова чернокожи (2%) са с дължина 10-12 см, докато при азиатците този процент е 27.

Производителите на презервативи вече се съобразяват с данните от подобни проучвания, вземайки предвид средната дължина на пенисите за дадена държава. Така например, в Европейския съюз в момента най-дълги презервативи се продават във Франция.

От друга страна, някои учени отхвърлят теорията за връзката между дължината на пениса и расата, тъй като изследователите не са вземали предвид ръста на мъжете. Азиатците като цяло са по-ниски от чернокожите. Но пък гледайки порно звездите, можем веднага да се съгласим с направените заключения.
На кого да вярваме?