Русенци точат пари от кафе-автомат с кепче от дамски чорапогащник

7
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Русенци точат пари от кафе-автомат с кепче от дамски чорапогащник, съобщават от полицията.  На 06.02.т.г. около 22.00 ч. в района на поморийската улица «Княз Борис І» до кафе-автомат от служител на управление «Полиция» -Поморие е задържан 46-годишния И.П. от Русе, извършващ нерегламентирано «източване» на монетите от автомата, без нанасянето на повреди и щети.

Констатирано е, че съучастник на И.П. е криминално проявения Н.Р., 45-годишен от Русе, живеещ към момента във Варна, придвижващ се с лек автомобил «Мазда 121», с великотърновска регистрация.

Механизмът на източване на кафе-автомата е следния: посредством стоманена тел и дамски чорапогащник се изготвя тънко кепче за улавяне на декоративни рибки, което се промушва през прозорчето между автоматичния монетник и кутията за събиране на стотинки под него.

През това време през процепа за пускане на монети в горния край се пускат монети само от по 1 лев / до 10 лв., тъй като по-голяма сума не се отчита/. Монетите преминават през четеца и попадат в кепчето, като по този начин машината отчита приход и след натискане на бутон «Ресто» връща цялата сума, т.е. 10 лв. или се натиска произволна напитка и също връща ресто.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.