Какво ни казват мъжките сексуални фантазии?

40
Добави коментар
naskoki
naskoki

Един от най- добрите и гарантирано успешни начини да опознаете още по- добре любимия си мъж, е да научите нещо повече за неговите сексуалните му фантазии, убеждават ни психолози.

Еротичните блянове ще ви разкажат много подробности с вързани с характера на вашия партньор и отношението му към вас. Специалистите в областта са дали за пример седем от най- разпространените мъжки еротични мечти и тяхното обяснение.

Вижте повече информация тук:

ДВАМА МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА

Мъжете често обичат да си фантазират как двама правят секс с една жена. Справка- порнофилмите, които са най- правдивото огледало на потайните мачовските мераци. Психолозите са на мнение, че този копнеж има много просто обяснение. Ако вашият партньор си мечтае точно за това, значи му е трудно да ви склони към интимност. Идеализира ви твърде много и затова не може да се държи разкрепостено в леглото. Фантазията му за секс с вас и двама мъже ви прави по- достъпна. В съзнанието му вие временно губите идеализирания си статус и се превръщате в разкрепостена секс тигрица.

ДА ВИ ОГЛЕДА ЦЯЛАТА

Ако партньорът ви си мечтае да ви огледа от всички страни, все едно ви върти бавно на шиш, това значи, че той се стреми да ви достави максимално удоволствие. Именно заради това иска добре да ви опознае. Така че без срам му покажете най- интимните си места и ще обогатите сексуалния си живот. Това поведение е нормално за почти всяка двойка, но има жени, които се срамуват дори да се разхождат полуголи пред дългогодишните си партньори.

ВОАЙОРЪТ

Ако мъжът ви моли да се самозадоволите пред очите му, не започвайте да му крещите и да го обиждате, че е перверзен тип- той просто иска да опознае по- добре вас, сексуалността ви и техниките, от които получавате истинско удоволствие. Според сексолози отношенията ви ще се задълбочат още повече, след като му позволите да ви наблюдава в най- интимните моменти. Подобни действия укрепват доверието между партньорите, твърдят спецовете.

СЕКС С НЕПОЗНАТА

Спонтанният секс, без уморителната предварителна игра е една от най- честите мъжки фантазии. Тя се заражда още в тийнейджърска възраст, когато кръвта кипи от тестостерон. Мечтата за бърз секс е особено вредна за интимния живот. Проблемите ще се задълбочат още повече, когато партньорът ви започне да я реализира.

ТОЙ И ДВЕ ЖЕНИ

Мъжът, който мечтае за креватна гимнастика с две жени, е изключително уверен в себе си и в креватните си умения и сексуална издръжливост. С такива партньори жените получават огромна наслада.

СЕКС НА ПУБЛИЧНО МЯСТО

Тази фантазия разкрива, че мъжът се стреми да предизвика общественото мнение и иска да изрази протеста си срещу консервативните порядки. Характерна е предимно за тийнейджъри и млади хора. Съответно тази мечта разкрива не много уверени в себе си момчета, които не притежават достатъчно умения в леглото. Ако често споделя фантазията си с други хора, значи, че се опитва да внуши на околните колко е привлекателен за жените. СЕКС С ДЕВСТВЕНИЦА

Фантазията за секс с невинно момиче показва желанието на мъжа да се самоутвърди. Вероятно този човек има малък полов член или недостатъчен сексуален опит. Той смята, че да бъде първи, означава да бъде най- важният и запомнящ се в живота на жената.