Николета и Валери на корицата на ново списание

1
Добави коментар
Debonair
Debonair

LOVE Style дебютира на пазара точно в Деня на влюбените

Кадърът за корицата на LOVE Style, заснет от фотографа Петър Тодорински в Лисабон

Николета Лозанова и Валери Божинов са на корицата на ново светско и лайфстайл списание, което стартира навръх Деня на влюбените 14 февруари. LOVE Style ще излиза всяка седмица в 68 страници с цена 1.79 лв. Главен редактор на изданието е известният журналист Антон Стефанов, бивш водещ на „Всяка неделя“ и редактор на „Седмичен труд“ и „Шоуто на Иван и Андрей“. Негов заместник е Ива Димитрова, работила досега в списанията „Максимум“ и „Стори“.

В дебютния брой на LOVE Style Николета и Валери разказват за вълнението, с което очакват дете през април, както и за сагата около делото, което футболистът води с бившата си изгора Алисия относно исканата от нея издръжка за Валери-младши.

Фотосесията на двамата е заснета от български екип, който беше командирован в Лисабон в началото на януари специално за снимките за LOVE Style. Фотограф е Петър Тодорински, добре познат на читателите на №69. Стайлингът е дело на Добромир Киряков – специалистът, който се грижи и за имиджа на певицата Цветелина Янева. Гримьор на Николета е Джулия Ангелова, а прическите са от Йордан Петров.

Издателската компания, която стои зад LOVE Style, е „Муузон“. През лятото същата фирма пусна на пазара и нашумялото луксозно списание BIOGRAPH, чийто редакционен директор е главният редактор на №69 Георги Неделчев.

Интересът на търговците към новото светско издание е огромен. Заявките за първоначалния тираж достигнали 60 000 броя, разкриха от редакцията.

За следващите броеве сме подготвили не по-малко интригуващи корици, фотосесии и истории, загатна шефът на LOVE Style Антон Стефанов.

Николета беше на първата корица и на списание 69, което дебютира в началото на юни 2010-а. През есента на същата година тя афишира връзката си с Валери Божинов, дотогава пазена в тайна, именно чрез нашето издание. Двамата позираха за модна фотосесия, реализирана от същия фотограф в студиото и пред офиса ни.

Още един кадър от фотосесията на Николета, заснета в Лисабон в началото на януари.

(1965)