Най-скъпите и луксозни бебешки колички | Bebok.eu – статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и…

30
Добави коментар
ikonsulova
ikonsulova

Има два основни вида на бебешките колички – такава, в която бебето си лежи наречени карети или такава, в която седи. В каретите, вашето бебе може да си лежи удобно и да е обърнато към вас докато го возите напред. В другият вид, където бебето е в седнало положение или малко по-изправено, то е обърнато напред и не го виждате в лице. За тези два вида колички, ще ви представим най-скъпите модели.

 

Като най-скъп модел на количка за по-изправено или седнало положение може да се счита Kid Kustoms’ на „Roddler.” Тя има изящен дизайн, който я прави да изглежда по-скоро като класически автомобил за превоз на вашето малко бебе, който се дължи на проектираните калници, тяхната форма и размери, както и на други подобни аксесоари. Металната част е направена от неръждаема стомана и е вдъхновена от дизайна на самолетите, седалката и облегалката може да са направени от щраусова, алигаторска, телешка кожа или от синтетична велурена кожа. Тя дори включва някои нови технологии , катоIPod и DVD плейър. Може да бъде персонализирана в най-различни цветове, както и да има лога, например името на вашето бебе и т.н, а цената за направата и по този начин започва от 3500$.

 

Най-скъпата бебешка количка – карета в света е моделът Silver Cross на „Balmoral Pram”. За повече от 100 години тя е била традиционната ръчно изработена бебешка карета в северна Англия, а „Balmoral Pram” разполага с необходимите висококачествени материали, като лачена английска кожа за направата й. Всяка една е уникална и си има индивидуален номер. Цената и е от 2900$ и няма шанс да се намери по-скъпа бебешка количка – карета на пазара.

 

два вида колички такава която бебето лежи или вашето бебе може обърнато напред седнало положение малко по-изправено количка има който като както кожа направата бебешка карета „balmoral pram”