Роси Кирилова вади албум в навечерието на Свети Валентин

0
Добави коментар
TheWizarD
TheWizarD

Роси Кирилова ще представи новия си албум в навечерието на празника на влюбените Свети Валентин. Заглавието също е любовно – „Защото те обичам“ и може да бъде чудесен подарък за любим човек на 14 февруари.

Албумът съдържа 10 нови песни по текст и музика на изпълнителката. Роси за първи път прави изцяло авторски албум. Освен новите парчета, тя е включила в диска и кавъри на любими хитове от репертоара й „Боса по асфалта“, „Учителко, целувам ти ръка“ и „Месечинко, чакай“. Аранжиментите на песните от албума са на Пламен Велинов. В новата си продукция Роси не изневерява на характерния за нея през годините мелодичен стил, но експериментира доста с модерни денс ритми, меренге, валс и българска народна музика. Изненадата в албума са две италиански канцонети и няколко дуета – с Благовест Аргиров, Калин Диков и Джина Иванова.

Албумът ще бъде представен с грандиозен концерт – промоция на 13 февруари от 19, 30 часа в клуб „Найт флайт”. Заедно с Роси на сцената ще излязат Георги Христов, Тони Димитрова,Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Панайот Панайотов, Силвия Кацарова, Ритон, Мустафа Чаушев, Кристина Димитрова, Христо Кидиков, Благовест Аргиров, Калин Диков и Джина Иванова.

Албумът „Защото те обичам“ е 22-ри поред за изпълнителката на „Боса по асфалта“. До края на 2012 певицата възнамерява да издаде още няколко диска – с детски песни и популярни авторски парчета. Ще тръгне и на турне в няколко големи града. Така Роси  ще отбележи своя юбилей 30 години на сцената.

Роси Кирилова е една от най-обичаните български певици. Тя изпълнява редица хитове, станали любими на поколения слушатели, като: „Боса по асфалта”, „Учителко,целувам ти ръка”, „Тишина”, „Живей за мига”, „Мики Маус”,„Доброта“,„Има шанс – няма шанс“и други. Нейните песни са заемали челни места във всички български фестивали и конкурси.

Advertisements