Пленителни парфюми за празника на влюбените » Аромати

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Благоуханните нотки години наред събуждат емоциите на мъжкото и женското съзнание. Затова парфюмерийните специалисти се стремят да създадат ароматни композиции, на които никой да не може да устои. Чувственото ухание на тялото е безценен помощник за съблазън и развихряне на въображението на партньора ви. Освен това какъв по-добър повод от Свети Валетнин за подарък на скъп парфюм.

Затова днес селектирахме няколко нови аромата, които са подходящ избор за празника. Някои от предложенията ни са в лимитирани серии, специално създадени на празника на любовта, а други имат атрактивна визия, носеща романтично послание.

Loverdose от Diesel

От Diesel ни предлагат един изключително секси парфюм с атрактивен флакон във формата на сърце. Игривият и пленителен аромат изкушава с флорална композиция, която включва нотки на мандарина, анасон, жасмин, гардения, ванилия. Кехлибар и дървесна основа допълват уханието в дълбочина.

Infinite moment от Avon

Козметичната компания Avon предлага два аромата – мъжки и женски, специално създадени за Свети Валентин. Мъжкото ухание опиянява с аромат на пикантен черен кардамон, лавандула и дървесни нотки. Дамският вариант събужда сетивата с цветна композиция от малина и ванилия.

Bombshell In Love от Victoria’s secret

От Victoria’s secret създадоха лимитирано ухание за празника на влюбените. То се казва Bombshell In Love и носи послание за романтика и блясък с фруктови и флорални нотки. Началните нотки на парфюма са розов грейпфрут, малина и азиатска круша. Сърцето включва божур, жасмин и лилава фрезия, а основата е базирана на чувствен аромат от сандалово дърво, мускус и кремообразен кедър.

Flowerbomb от Viktor & Rolf

Viktor & Rolf също пускат лимитиран парфюм за празника на любовта. Ароматната композиция на новия дамски парфюм Flowerbomb Love Me Tight остава непроменена от оригиналния аромат. Връхните нотки са с ухание на бергамот и зелен чай, допълнени в сърцевината от жасмин, роза, фрезия, орхидея и портокалов цвят. Базисните нотки са от пачули и мускус.

Автор: Делица Цонева