Кръстосване на краката – очарователна еротика

30
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Кръстосване на краката – очарователна еротика

Повечето мъже смятат, че това е най-възхитителната поза, в която една жена може да седне.

Тази поза из­дава няколко сигнала относно жен­ската сексуалност и дамите я използ­ват като несъзнателна покана към мъжете да забележат мускулния то­нус на краката им.

Единият крак е прехвърлен върху другия.

Понякога жените слагат ръка върху бедрото, давайки ясна покана за внимание. Въпреки че мъжете намират тази поза за очарователна, тя не бива да се използва на работното място.

Един­ственият приемлив начин за седене в службата е с прибрани колене, и стъпала, опрени в пода.

Ако трябва да кръстосвате нещо, кръстосайте глезените си – но нека да е при иде­ално симетрична седяща поза.

Кръстосване на краката  в позиция цифрата четири е начин на сядане (единият крак върху другия, напомнящ 4) е по-често разпространен сред мъжете и се  възприема като „превземане на про­странството“ , защото не само показ­ва долната половина на човешкото тяло, но и заема голямо пространст­во.

Ако тази поза е съчетана с облягане назад, скръстени ръце и оценя­ващия жест „пръст към брадичката“, обикновено става дума за негативна поза, демонстрация на състезателно и антагонистично отношение.

Крака кръстосани на цифрата четири

Но ако позата е комбинирана с открито изражение, „цифрата четири“ може да показва изключително уверено и непринудено отношение – с други думи, отваряйте си очите, дами.

От гледна точка на здравето можем да добавим, че кръстосването на краката не е полезно за кръвоносната система, защото спира притока на кръв към долните крайници.

Затова компромисният вариант е често да си сменяте краката, така че да се уросяват своевременно.

Това най-вече се отнася за хора които страдат от разширени вени или които прекарват повечко време неподвижни на стол.