Category: Модни аксесоари

2
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

2/14/2012

0 Comments

 

Напоследък наблюдавам все по-голямо разнообразие от красиви украшения за косата – диадеми, фиби, шноли и тн.  

Много известни личности и модели са почитатели на този така модерен последно време аксесоар. 

 Парис Хилтън е една от най-големите им почитателки. 

Ако преди години имаше само един вид диадеми то днес разнообразието им е голямо – от прости ленти от плат до царски отрупани с камъни и кристали. Те са идеално допълнение към официалния вечерен тоалет. Последно време голяма част от стилистите прибягват до тях в украсата на сватбената прическа.

Фибите също не остават на по-заден план. И те като диадемите подчертават елегантно и нежно женствеността и красотата на жената.

В допълнение към декоративните аксесоари за коса, трябва да отбележим, че през следващия сезон много актуален ще бъде и шала, които можете да вържете на главата. Трябва да отбележим, че шала се превърна в най-мултифункционалния аксесоар за сезона – от множеството му варианти, като допълнение към облеклото до начин за прибиране на косата.

Най-лесния начин да разнообразите прическата си, без да я променяте драстично е с аксесоари за коса. Носим ги в ежедневието си за украса или от чисто практична гледна точка. 

В заключение можем спокойно да кажем, че аксесоарите за коса определено са задължителен моден аксесоар и много малка доза необходимост.

A.S.A.FASHION ACCESSORIES  ще ви предложи няколко хиляди модни аксесоари за да се погрижите перфектно за вашата визия.