Блясък и стил на наградите Грами » Моден свят

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

В неделя вечерта се проведe 54-тото издание на наградите „Грами”, които се славят като най-престижните в сферата на музикалния шоубизнес. Организаторите раздадоха статуетки в повече от 75 категории, но най-големият победител на вечерта бе Адел. Изпълнителката спечели статуетки за „Най-добра песен на годината“, „Най-добър запис на годината“, „Най-добър албум на годината“, „Най-добра поп вокална компилация“ и „Най-добро поп изпълнение“.

Членовете на Foo Fighters също спечелиха много награди в рокаджийските категории и още една за най-добро дълго видео. Парчето им „Walk“ пък им донесе „Грами“ за най-добро рок изпълнение. Джей Зи и Кание Уест бяха удостоени с призове за песента „Otis“ и албума „Watch the Throne“, но не присъстваха на церемонията.

Смъртта на Уитни Хюстън беше почетена с видео, на което музикалната легенда пее „I Will Always Love You“. Много от присъстващите казаха няколко добри думи за певицата. Родителите на покойната Ейми, която си отиде през лятото също присъстваха на събитието. Те получиха наградата на дъщеря си за дуета й с Тони Бенет „Body and Soul“.

Освен всички вълнения покрай музикалните отличия, както винаги вниманието беше насочено и към модния избор на знаменитостите, особено при дамите. Те впечатлиха с шикозни тоалети, като по-голямата част бяха заложили на рокли с метални елементи или аксесоари привличащи вниманието – в златисто или сребристо. Вижте по-интересните визии и гласувайте за най-добрата според вас!

Адел и Риана бяха заложили на класическото черно, което винаги е добре дошло за подобни мероприятия. Двете певици се бяха доверили на ултра елегантни рокли, дело на Giorgio Armani.

Фърги и Амбър Роуз грабнаха вниманието с тоалети в наситени ярки багри. Фърги беше избрала оранжева дантелена рокля от пролетната котюр колекция на Jean Paul Gaultier, а Амбър сияеше с жълт модел на Versace.

Бродериите в метални отблясъци са истински хит през този сезон. Кели Роуланд и Тейлър Суифт изглеждат като принцеси с рокли в тази стилистика. Смуглата певица е с модел на Alberta Ferretti, а Тейлър избра разкошна рокля от есенната котюр колекция за 2011-a на Zuhair Murad.

Като гръцки богини бяха Парис Хилтън и Кейт Бекинсейл. Двете дами заложиха на стилни тоалети в светли нюанси. Акцент при богатата наследница беше златното, а къса черна пандела допълваше силуета на драпираната коктейлна рокля на актрисата.

Джеси Джей и Кейти Пери заложиха на рокли с шлейф. Джеси е с модел на Julien Macdonald, изработен от ефектна металическа материя, а Кейти се довери на женствен тоалет на Elie Saab.

Кели Озбърн и Кери Ъндърууд също заложиха на блясъка, но в по-нежна тоналност. Този път Озбърн определено бележи напредък в стилово отношение, с рокля в цвят шампанско на Tomy Ward. Кери се е спряла на перлен тоалет на Gomez-Gracia.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5941949]