“Извинете !” или “Да ви еба майките !”

147
Добави коментар
MARFI
MARFI

« публикувано на 07-01-2009 @ 10:25 pm »
Съжалявам, любими мои, въздесъщи, взимащи решенията в нашата мила родина…
която заприлича на курвенски бардак, заради ненаситната ви свинска алчност…

Не! Тая снимка дето я гледате не е обърната наопаки. Ако малко поне бяхте учили история, щяхте да познаете Бенито Мусолини, обесен с главата надолу. В компанията “Висящи до смърт” ще познаете още: мърлявата му еблива любовница – Клара Петачи и един от важноклечковците на Фашистката партия – Акиле Стараче (б.а. простете произношението ми).

Така, така, така… сега!
Каква е причината да мразя толкова много в тази приятна вечер на връх Ивановден?
А де? Не са ме поканили да пия някъде?
Не, не познахте…
Измръзна ми путката и тоя пък се ядосах!

Изобщо не ми мънкайте, че ви е много вулгарно. Вдигайте си гащите и си отивайте, тука никой не държа на сила. Не съм ви вързал с говняво въже, което да не може да прегризете! Бягайте! И без това е шибания…

Така! Отново казвам така!

Измръзна ми путката, дами и господа. Оная ми работа се прибра навътре, превърна се в женски полов орган (незакърнял) и замръзна! Защо?

Защото си плащах (плащам) сметките!
Защото не съм престъпник!
Защото съм честен!
Защото ходя на работа!
Защото съм грамотен!
Защото не крада!
Защото не убивам!
Защото… ме ебат в гъза в продължение на съзнателния ми живот едни тънкопишковци, които се редят на жълтите павета през 4 години. Понякога срока се скъсява, понякога не… друг път (в повечето случаи), колкото по-нагли са, толкова повече удържат там – 2 мандата, нека ви е гадно!

Много ми е радостно!

Понеже не можаха да ми натъртят финансова криза на мен, като дребно личице от народа, ще ми спрат парното и топлата вода!
Щото не съм си платил сметките сигурно!

ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ!

Изолиран апартамент, от никъде не влиза въздух от вън… И какво? Парното на максимум, а аз вътре ще стоя с 3 блузи, 3 чифта чорапи и пак да ми е студено? Какво, кожух ли да си взема бе?

В Ягодинската пещера и Дяволското гърло се разхождах по тениска, лайнари!!!

Писна ми на кура, да знаете! Това не се трае. Не ми дреме кой какво е изписал по въпроса, в момента пиша с ледени пръсти (а знаете как обичам да са ми замръзнали пръстите) и съм бесен!

То не бях изгъзиците на ЧЕЗ, то не бяха горива, то не бяха валути… все нещо ще се търси да се окепази, само и само, синът майчин педерастки, каращ трамвай в тъпи клипове за шибан пленум… да може да се нагруха още. Той и неговите съпартийци. Той и неговите мазни другарчета от съседните партии. ВСИЧКИ НА МРЪСНИТЕ ПОЛИРАНИ ЖЪЛТИ ПАВЕТА!

Какво се прави?

Много туби свещено гориво.
Разпределят се равномерно по нивата на великата сграда, която уж трябва да ни съедини и да ни направи силни, но не би… След като се наслагат по места им се драсва фитила. Бавно да гори. През това време извършителите напускат сградата, като се постараят всички да са навън преди ГОЛЯМОТО ЗАКЛЮЧВАНЕ!

Идва време за това заключване! Блокират се всички врати и прозорци. Хубаво се затварят и чакаме след това боклуците вътре да се издушат!

Как ще ги накараме да влязат вътре? Просто… безплатни кебапчета или обещание за новогодишни премии – обяснявам, премии за новата година, понеже са им свършили парите по празниците и няма с какво да си платят вноските по вилите, автомобилите, яхтите и на майките им путките!

Майки на нашите брилянтни политици! Не, няма да ви се извинявам, че ви съобщавам… такива лайняви чеда сте отгледали! На крадене и мошеничество сте ги научили! Триста нациста в гъза да ви шибат пак ще ви е малко!

Не само синчетата и дъщеричките, ами и вие самите с тях, редом, ще висите с главите надолу!

Продължавайте да репресирате народа! Може да е уплашен и немотивиран в началото, ама то педерастията се търпи до едно време. Гледам, календара сочи месец януари. Знаете ли какво стана преди няколко години в една януарска нощ? Няколко (всички) в парламента се насраха.

Гладните граждани, нямащи какво да губят и побъркано-изнервени се настървиха и щяха да ви изядат живи. Нищо че сте лоясали долно и смърдите на лайна…

Притискайте гражданите, тези дето са стожерите на родината, това са чедата, родители и деца, тия дето ще растат и ще продължават да загрубяват заради манафското ви отношение!

ПРОЩАВАЙТЕ, НО МИ ПИСНА ДА МЕ ЕБАТ В ГЪЗА!
Искам си вазелина, двете кирки и една запалка! За да ви драсна мръсната клечка! И накрая… пред изтляващите ви тела няма да бързам да се изпикая, а ще седна, ще потрия ръце, за да се сгрея!

Мамка ви!