Стол-скрин от Джъдсън Биймънд – ЛЕКЕТО – интериор, интериорен дизайн, обзавеждане, изкуство, фотография и направи сам идеи.

2
Добави коментар
zserty
zserty

Има много вдъхновяващи и интересни мебели. Вниманието днес се пада на един интересен стол. Ще го наречем Скрин-стол, защото успява да съчетае в себе си тези две качества. Хем да го ползваш като стол и да седиш, хем да прибираш неща в него като в скрин. Дело е на ванкувърският дизайнер Джъдсън Биймън, които в портфолиото си има и доста други интересни и разчупени мебели.

Сред новите му творения е този невероятен стол-скрин. Той е уникална мебел с вдъхновяващ дизайн. Главната особеност е в това, че е куха рамка за съхранение.

Всъщност там може да слагате всичко – играчки, книги, списания, украси и всичко за което може да се сетите, включително и домашни любимци, които знаем, как обичат да се крият. Най-големия чар, че че пространството под този стол, не притежава вратички и може да бъде видяно по -всяко време. Така че, внимавайте какво слагате, защото там то не е скрито. Това от своя страна да ва възможност на всеки да персонализира стола си по свой вкус и да го направи уникален.

Share the post „Стол-скрин от Джъдсън Биймънд“