PokerStars пусна мобилен покер в Обединеното Кралство

2
Добави коментар
pokernews.bg
pokernews.bg

От PokerStars разкриха ново мобилно приложение, което ще позволи на играчите в Обединеното Кралство да играят безплатно и за реални пари от различни мобилни устройства. PokerStars Mobile вече е наличен за сваляне и игра на Apple iPhone, iPad и iPad Touch, както и много Android телефони и таблети.

Свали за Apple | Android

“PokerStars Mobile е повече от обикновена миграция от настоящия игрови продукт на PokerStars към мобилна платформа,” заяви Jeffrey Haas.

“Това е умишлен продукт предназначен специално за мобилни и таблет устройства и различните начини, по които хората ще практикуват игрите на тях. Това е най-автентичното покер преживяване, което е налично за мобилни устройства в днешно време.”

PokerStars Mobile предлага възможности с реални пари в различни видове игри като Texas hold’em, Omaha и Omaha hi-lo, а играчите могат да участват в същите турнири на много маси, Sit & Go или кеш игри, които биха играли през техните лаптопи или настолни компютри.

Някои от функциите на мобилното приложение включват игра на много маси (до 5 маси на iPad), търсене на играч и турнири, филтри за лобито, чат и история на ръцете.

“PokerStars Mobile ще промени това къде и кога аз играя покер — вече имам достъп до най-големите турнири и всичките ми любими кеш игри, дори да не съм пред компютъра,“ сподели Team PokerStars UK & Ireland Pro Liv Boeree.

„Планирам да играя във всички предстоящи UKIPT събития и сега ще мога да играя малко покер, когато пътувам за и от турнир.”

Тази новина идва само няколко месеца след успешния старт на PokerStars Mobile в Италия. PokerStars заявиха в съобщение за пресата, че 10 процента от сегашните им клиенти в Италия играят през мобилни устройства, а 7 процента играят само чрез тях.

На нас определено ни харесва как се развива ситуацията и с нетърпение ще очакваме бъдещи новини около мобилния PokerStars, като е очевидно, че не е много далеч моментът, когато всички ще може да играем и от мобилните си устройства, но само времето ще покаже кога точно ще се случи това.

За повече информация, посетете pokerstarsmobile.com.