eMODNO с Галена и Jovani » eMODNO мнение

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една от най-актуалните тенденции при коктейлните рокли напоследък са бляскавите материи постигнати с пайети, камъни или металически нишки, втъкани в платовете. Безспорно Галена е една от певиците, които са в крак с модните тенденции, а при последните си прояви на сцена поп фолк изпълнителката демонстрира завидна колекция от секси вечерни рокли.

В сценичната визия на певицата се открояват ефектни модели на американската модна къща Jovani. Най-впечатляващите модели в колекцията на Jovani този сезон оставят усещането, че камъните са инкрустирани директно върху кожата. И не е изненада, че точно Галена първа представя тази особено сексапилна тенденция пред своите фенове.

Американската модна къща Jovani всяка година създава над 500 модела елегантни вечерни и дамски рокли. Облеклата на компанията са вдъхновени от тенденциите във висшата френска и италианска мода, но претворени, така че да прилягат добре на различни типове фигури и да бъдат подходящи както за сцената, така и за коктейли и абитуриентски балове.

Jovani e международно призната марка, която може да се види на червения килим в Холивуд и по кориците на световно известни модни списания. Сред феновете на марката са звезди като Тейлър Сиуфт, Кейти Пери, Миранда Ламберт, Адриана Лима и др.

Преставител на Jovani за България е бутик за официални рокли BELNOIR.