Sky Poker – голямо разнообразие от покер игри и покер промоции

2
Добави коментар
RShopbgcom
RShopbgcom

Sky Poker е залата на медийния консорциум Sky и тъй като се рекламира постоянно по телевизиите на Sky, както и в сайтовете, е пълно с донкове от Великобритания, които цъкат покер за кеф. Покрай казиното, спортните залози и бингото повечето играчи са свикнали да играят за удоволствие и нивото е наистина много ниско.

Залата има собствен софтуер, който не се поддържа от програми като Holdem Manager и Poker Tracker, което допълнително гони професионалните играчи и пази рибата. Доста хора сигурно биха определили това като недостатък, но съчетано с рекламата по телевизията, е една от основните причини да има толкова много слаби играчи.

Едно от най-яките неща в Sky Poker е, че всеки новорегистриран получава £10 напълно безплатно, с които може да пробва кеш играта, мулти и SNG турнирите в залата. За да се регистрирате през Igrach.com, първо трябва да изчистите бисквитките на браузъра си и да следвате нашите инструкции за регистрация. Всеки играч, който изиграе първата си ръка на истински пари в залата на Sky Poker, получава право на участие в £10,000 фрийрол за нови играчи.