Тайните за красота на Райна Налджиева

49
Добави коментар
temi
temi

Райна Налджиева е носителка на титлата „Мис Свят България 2003“, но заряза модния подиум и фотосесиите, за да се посвети на голямата си страст – народните танци. Какви са тайните за красота на Райна Налджиева?

Райна Налджиева е родена на 16 юли 1986 година в град София. Завършила е Националното училище за танцови изкуства (НУТИ). Носителка е на титлата „Мис Свят България 2003“. Модел на агенция Ivet Fashion Model Agency. Била е на кориците на повечето български модни и лайфстайл издания. Преди няколко години се отказва от кариерата на модел, за да се отдаде на народните танци. В момента работи  в семейния сладкарски бизнес и преподава народни танци на деца в 2 детски градини. Какви са тайните за красота на Райна Налджиева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Какво е твоето определение за красота? Райна Налджиева: Красив може да бъде всеки, стига да носи красотата вътре в себе си.

Какъв е стилът ти на обличане? Райна Налджиева: Предпочитам спортно-елегантния стил, фен съм на топлите цветове. Най-важното за една дреха е да се чувствам добре в нея.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Райна Налджиева: Нямам любими марки, харесвам, разбира се, всички световни дизайнери,но и българските въобще не са за подценяване. Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Райна Налджиева: Наслаждавам й се. Като всяка жена обичам да ходя на шопинг, но не и да обикалям по цял ден магазините.

Колко чифта обувки имаш? Райна Налджиева: Не страдам от манията да имам цяла стая с обувки, имам толкова колкото са ми нужни.

Малки или големи чанти? Райна Налджиева: Предпочитам големите и удобни чанти, които могат да съберат всичко нужно,а и не толкова нужно, на една жена.

Какви бижута носиш? Райна Налджиева: Нося всякакви бижута. Харесвам аксесоарите.

Каква козметика използваш? Райна Налджиева: Използвам разнообразна козметика, но също така обичам да си правя най-различни маски, които научавам от мои  приятелки.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Райна Налджиева: Денят ми задължително започва и завършва с крем за лице.

Какъв грим предпочиташ? Райна Налджиева: Обичам да експериментирам с грима си. Слагам си както много лек, така и силен грим. Според настроението ми.

Кой е любимият ти парфюм? Райна Налджиева: Имам доста любими парфюми. Няма някой определен, който да използвам постоянно. Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Райна Налджиева: Имам положително мнение към пластичната хирургия. Аз нямам никакви интервенции, но ако някой ден ми се наложи, ще се възползвам. Все пак жените трябва да бъдем красиви и да се чувстваме добре в кожата си.

Коя част от тялото си би коригирала? Райна Налджиева: Малко нескромно, но до момента си се харесвам и не мисля, че има какво да коригирам.

Спазваш ли диети? Райна Налджиева: Не. Аз дълги години поддържах форма с танци. От известно време не танцувам, но все още това не се е отразило върху килограмите ми.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Райна Налджиева: Плодове. Не мога без тях.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Райна Налджиева: Често похапвам италианска кухня, като наблягам на пасти и пица.

Как поддържаш фигурата си? Райна Налджиева: Никак. Не правя нищо специално.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Райна Налджиева: Ходя, когато ми се налага. Не съм през два дни в салоните. Честно да си призная, аз доста добре успявам да си направя прическа или хубав маникюр.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Райна Налджиева: Да,обичам. Най-често ходя на релаксиращи масажи.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Райна Налджиева: Мисля, че да. Но това е само първоначално, след като опознаеш даден човек, разбираш дали носи красота вътре в себе си и дали тези недостатъци в характера могат да се приемат.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Райна Налджиева: Да, влюбена съм. Връзката между тези две неща е много силна. Когато си влюбен, ти излъчваш красота и щастие където и да си.

Каква е цената на красотата? Райна Налджиева: Зависи, ако природата те е дарила с красота, цената не е висока. Просто трябва да намериш правилния начин да поддържаш тази красота. Но ако ти се налага да прибягваш до хирургически намеси,з а да бъдеш красив, тогава цената предполагам е много висока (ако въпросът е свързан с пари).

Снимки: личен архив 17.02.2012/Интервю на Биляна Божилова