Изработка и Поддръжка на Уеб сайт чрез системата на WordPress

3
Добави коментар
ivantspetrov
ivantspetrov

Изработка и Поддръжка на Уеб сайт чрез системата на WordPress

Wordpres е най-използваната система за изработка на уеб страници в цял свят. Създадена през 2003 като Open Source система , днес чрез WordPress се създават милиони страници и приложения на ден.

Целта на днешната кратка статия е да обърнем малко повече внимание на плюсовете на системата и защо много фирми предпочитат да създават фирмените си страници на основата на WordPress. 
Ако попитате хората, които инсталират Wordpres защо избират да изработят уеб сайта си на тази платформа сигурно ще ви кажат:
– много е лесна за инсталация (тоест ако имате минимални познания в MY SQL и PHP ще може сами да си инсталирате сайта със готов шаблон);
– други ще ви кажат че я предпочитат защото инсталирайки я сами няма да се наложи да платят на фирма за изработка на уеб сайт;
– трети ще кажат: не ни е важно времето, нито толкова и парите но знам как се работи със системата а и персоналът ми знае и няма да се наложи да харчим време и пари за обучения за работа със системата. 
– Лесна поддръжка, не изисква почти никакви умения, просто трябва само веднъж някой да ви покаже как се работи.
Друго хубаво нещо на системата, е че има версия и на български език. Този факт улеснява още повече работата ви и поддръжката на системата. 
Wordpress е наистина лесен за работа. И ако вие сте човек, който разбирате много малко от програмиране и не ви пречи, че сайтът му ще е създаден по шаблон системата ще ви свърши отлична работа, разбира се в рамките на възможностите и. 
Ако вие сте решили да изработите сайта си чрез системата на WordPress, но искате вашият сайт да е уникален и да не е някой от поредните шаблони може да се обърнете към нас. В екипът ни разполагаме със специалисти работещи само по системата и можем да изработим сайтът ви така , както вие си го представяте. 
И ако трябва да обобщим WordPress е лесен за използване колкото и Word, така че ако вие се притеснявате от работата с нови системи, то WordPress е за вас. 
Свържете се с нас за безплатна консултация. Ние ще ви предложим решения според вашите изисквания и нужди.
 сигурно ви интересува: