Българката в Crazy Horse: Мога да привлека всеки мъж

3
Добави коментар
plovdivweek
plovdivweek

Попитайте Хана, танцьорка от Crazy Horse, кой я съблазнява в нейния  живот, тя ще отговори с лек български  акцент, кос поглед и копринен кикот: „Искаш да кажеш друг… освен шоколада?“  

 

Хана е същата онази, която блести в солото „Урокът по съблазняване”  – един горещ коктейл от еротика, мляко, ядки и стафиди – истински изкусителен шоколад. Това изпълнение я превръща в звезда и я държи на сцена вече пет години – при това в кабарето, което задоволява вкуса и на най-взискателните.

 

Това е един великолепен празник, който трябва да се отбелязва не само заради любимия човек в живота ни, но и заради любовта като цяло, казва  Хана в интервю за онлайн изданието на вестник „Матен” по повод Свети Валентин. 

 

В една двойка любовта трябва да я има всеки ден. А съблазняването е изкуство – изисква време, не позволява сила и резки движения. За постигане на перфектен баланс в един стриптийз, когато си сама на сцената , на червения диван с форма на уста, се изискват шест месеца упорита работа.   Всяка позиция на пръстите, всеки дъх изисква абсолютен контрол. Защото истинската съблазън в този еротичен танц прави така, че диванът става продължение на тялото, разкрива Хана.

 

Тя не забравя да изкуси нито един от онези гости, които стоят срещу нея в салона.  Трябва да се обърне внимание поотделно на всички срещу теб, защото събличането е радост за очите.  Crazy Horse ме  научи на увереност.  Шоуто ме накара да осъзная, че съм красива. Допреди шоуто не осъзнавах това. Crazy Horse  е  училище по взискателност, разказва Хана.

 

Преди да се изявавам тук бях част от трупата на Софийската опера, но признавам, че Crazy Horse е най-трудната сцена, на която съм имала късмета да изляза.

 

Звучи претенциозно, но с  един поглед, едно намигване, жест на брадичката си, мога да привлека всеки мъж, казва звездата. Подобно на всички момичета на Crazy, недостъпността е част от нейното обаяние. Ние пожелавай  повече, отколкото можеш да имаш, това е принципът и правилото в работата й. Така танцьорките в изкусителното парижко шоу съблазняват на сцената. Нещо като да получиш подарък, но да отлагаш отварянето му , сладка агония, каквато е и съблазняването.

 

Имам магистърска степен по културни проекти и бакалавърска степен по чужди езици. Зодия Овен съм и постигам всичко с много дух и характер.

 

Ние всички сме много силни личности. Когато давам „урок по еротика“, аз съм този, който управлява. За последните 2000 години жените са имали много трудности, много препятствия, с които да се преборят. И са се научили да го правят с усмивка, спокойно. Това са женските оръжия.  Тук, в Crazy, ние сме точно толкова силни. Управляваме,  играем с нашата чувственост. Ние не сме жертви, казва Хана.

 

Ние решаваме какво позволяваме да види публиката и колко далеч можем да стигнем.  Винаги има една бариера, която е невидима, но прави така, че мъжете не могат да ни устоят, казва еротичната танцьорка. Тя е получавала какви ли не писма, канили са я да гостува на различни места, получавала е много цветя.

 

Истината е, че държи личния си живот скрит зад дебела стена. Мъжът в живота й я познава достатъчно добре, за да раздели работата й от интимността у дома. 

 

Голотата е на сцената. Тя е костюм, оръжие,  и то красиво. Оръжие, за което се полага всекидневна грижа. Радвам се, че тук, в Крейзи, сме против каноните на модата за женско тяло – оскъдно, слабо. Ние в Крейзи представляваме върховната женственост, завършва материала си „Матен”.