Навеси от дърво, метал и поликарбонат

2
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Дървените навеси са най-широко използваните в строителството. Лекотата и удобството на дървения материал допринася за предпочитането му в различните видове изработки. Навесите от дърво са подходящи както за градина, така и за вътрешни конструкции. Фирма Енерджи Хаус ЕООД предлага изключително разнообразие в дизайн и оригиналност при избора. Целенасоченото развитие конкретно в областта на изграждането на навеси е нашето предимство в качеството. Екипът ни от професионалисти ще се съсредоточи изцяло върху изискванията и предпочитанията ви и също така ще ви даде полезни съвети, за да останете напълно доволни. Фирмата предлага експресни ремонти на всякакви видове дървени навеси – навеси-беседки, навеси за барбекюта, градински навеси, навеси-козирки и много други. Доверявайки се на нас вие си осигурявате бърз, лек и качествен ремонт на желания от вас навес.

За любителите на окачените тавани, предлагаме:

Поликарбонатът е един от най-предпочитаният материал за навеси. Както е известно едно от основните му приложения са например изработка на оптични стъкла. Това очевидно свидетелства за функционалните предимства на навеси изработени от подобен материал. Навесите от поликарбонат са с висока устойчивост на удар и външни влияния. Поликарбонатът не се изменя от атмосферните въздействия, благодарение на UV-защитния му слой. Важна роля за широкото разпространение на навеси от подобен материал играе топлопроводността – тя допринася за добра топлоизолация. Освен всичко поликарбонатът е доста гъвкав материал, което го прави изключително подходящ за използване при необходимост от конструиране на навеси с по-сложна и оригинална форма. Той ни дава възможност да не ограничаваме дизайнерското си въображението, а да се съсредоточим единствено върху изработката на най-подходящия и перфектен навес. Освен удобство и стил поликарбонатният навес ви осигурява и спокойствие, тъй като освен всичко материалът е пожаробезопасен и не позволязва разпространението на пожари. Нашата фирма Енерджи Хаус ЕООД има богат опит в използването на поликарбонат в конструирането на навеси и предлага широко разнообразие в моделите и видове навеси от този магически материал поликарбонат.

Ако търсите подходящо нестандартно решение и богат избор на метални навеси сте попаднали на най-подходящо за целта място. Фирма Енерджи Хаус ЕООД ще ви предложи голямо разнообразие от навеси с метални конструкции, както и много оригинални идеи за завършване на вашите проекти. Фирмата осигурява ремонт и монтаж на металните навеси, както и на много други видове. Предлагаме навеси от стомана, хромникелова стомана, алуминий и др., както и навеси, подходящи за всякакъв вид строителство. Екипът се състои изцяло от професионалисти в областта и ви гарантираме, че дизайнерските решения в тези на пръв поглед обикновени метални изделия, каквито са навесите, ще ви впечатлят. Доверявайки се на нашата фирма, получавате най-добро качество за вашето строителство.

Най-представителната част от добре подредената градина представлява градинският навес. Той разнообразява и придава цялостен облик на картината. Ако все още не сте се замислили върху тънкото детайлно участие на градинския навес е време да се обърнете към нас. Фирма Енерджи Хаус ЕООД ви предлага цялостно конструиране на всякакви видове градински навеси, изграждане и приобщаване на зимни и летни градини. Разглеждайки богатия ни репертоар от навеси за вашата градина, ви гарантираме, че ще намерите това, което търсите. Предлагаме голямо разообразие и функционално решение за навеси-беседки и навеси за барбекюта, метални навеси и навеси от всякакви видове материали и оригинални конструкции.  Претенциите и изискванията ще бъдат от вас, а качеството в строителството ще бъде от нас.