Шефът ми праща поздрави на жена ми

25
Добави коментар
ledzep
ledzep

Шефът ми праща поздрави на жена ми

Бих му теглил една… И бих напуснал, ама е криза

Още на Коледния купон на фирмата видях, че шефът си пада по жена ми. А аз имам хубава жена, с която имаме син на 7 години. Танцуваха, той пофлиртува с нея и после се прибрахме по живо, по здраво, без да правя някакви драми от ситуацията. Сигурен съм, че жена ми няма отношение към него. И като всяка жена се радва на допълнително внимание, само толкова.

Положението обаче се влоши, когато шефът ми започна да праща поздрави на жена ми. Дразни ли ме, или какво? Като излизам от фирмата вика: „И много поздрави на жена ти!”, което започва адски да ме дразни. Идва ми да му перфорирам устата с телбод! Бих му теглил една майна и бих напуснал, ама в тази криза…

Сашо, Хасково

 

Утеха.БГ:

Сашо, не обръщай внимание на комплексирания си шеф. Важното е, че между теб и жена ти всичко е наред и не сте накърнили отношенията си. Пък онзи „сваляч” ще види жена ти пак чак на другата Коледа, нали? Плюс това ти можеш да го изненадаш „приятно” и да не я вземеш със себе си.

Така че пропускай поздравите покрай ушите си. Приемай ги като лош дъх на човек, с когото трябва да общуваш – неприятно, но се преодолява.

Магистър Станимир
бутони за споделяне

Споделете с нас историята си, ако ще ви олекне.

Категория:
Нож в гърба  Етикети:
лош шеф, ревност, шефът сваля жена ми, шефът харесва жена ми